שאלה...

שאלה...

מישהו מכיר חנויות שמיועדות למאגיה וכישוף באזור תל אביב/ פתח תקווה? אני רק התחלתי לעסוק בכל מה שקשור למאגיה. רציתי לדעת איזה ספר טוב יש למתחילים ואיפה אפשר להשיג אותו?

dopey_wizard

New member
שלום...

אממ.. תראי, אם רק התחלת לעסוק בזה אז אני מציע לך לקרוא את המאמרים של הפורום, (יש שם גם המלצות על ספרים), ואחרי שיהיה לך קצת ידע בסיסי על קצה המזלג תוכלי להחליט לאיזה תחום את נמשכת.. ולקנות ספר בנושא.. איפה לקנות? יש את חנויות הספרים הרגילות (סטימצקי וכו'..) אז גם בהם יש ספרים נחמדים, לפחות להתחלה הם טובים.. או שתלכי לאחת מחניות המיסטיקה ותראי מה יש שם (אני לא ממש מצליח להיזכר בכתובות) אבל יש חנות ליד הבימה שם באזור.. ויש בדיזינגוף סנטר בימי שישי יריד ושם גם מוכרים קצת ספרים (או מכרו, לא יודע אם זה בכלל קיים עדיין, כדי לברר לפני שמחליטים ללכת לשם) וחברי פורום אחרים יוסיפו עוד שמות שלחנויות (נראה לי).. בהצלחה וברכות על בחירתך בנושא המאגיה..

suki da yo

New member
מצאת ספרי מאגיה בסטימצקי?

אתה כנראה עילוי. לא תמצאי שם כלום. אמרו לי על חנות ברחוב יוחנן הסנדלר ( אני חושבת שזה היה השם) שמזמינה ספרים מחו"ל במחירים הגיוניים...

dopey_wizard

New member
אממ.. לא ממש

איןאני יודע שאין בסטימצקי ודומיו ספרים "טובים" , שממש מסבירים איך לעשות ומה לעשות ובדיוק לפי פרטים, זה יותר למתקדמים, ולמתחילים אפשר (ועדיף לדעתי) להתחיל מהספרים היותר פשוטים שהם על מדיטציות, על מודעות עצמית גילגול נשמות, נורמולוגיה, וכו', והם לא קשים ללמידה ולביצוע.. כך שלפחות בהתחלה, בהחלט אפשר להסתפק בספרים ה"רגילים"...

Swicca

New member
דווקא יש.......

....... אני מצאתי בסטימצקי לא מזמן את הספר שהתחלתי איתו הוא ממש מפרש על הכל ויש תרגילים וקוראים לו פשוט "מאגיה" עם אני לא טועה אבל לא נראה לי שעדיין יש אותו למכירה (הוא לא חדש כל כך !)...... אור ואהבה ,שימי.

dopey_wizard

New member
טוב, תמיד ניתן

למצוא איזה ספר טוב בין המדפים.. אני גם מצאתי ספר נחמד.. אבל זה היה די מזמן..

למעלה