שאלה

קט קט

New member
שאלה

הי אסתר אורי בת 6 שבועות כמעט, ויונקת מצוין (מעלה המון במשקל, יציאות תקינות וכו'). במהלך היום היא יונקת במרווחים גדולים יחסית של 2.5-3 שעות ורגועה מאד. לקראת הערב כשהיא מתחילה להרגיש את הבטן היא יונקת בתדירות גבוהה יותר. אין לי שום בעיה עם זה אבל - יש המון פעמים שהיא יונקת כדי להירגע מהכאב (נדמה לי) ואז היא יונקת הרבה יותר ממה שהיא יכולה להכיל ופולטת המון. לא ממש שפריצים אבל כמויות גדולות ודומות לקוטג'. נראה לי לפעמים שהיא יונקת את כל מה שאכלה. בשעות האלה היא יונקת לזמנים קצרים אבל זה יכול להיות בתדירות של כל חצי שעה -שעה. יש לי הרגשה כאילו היא לא צריכה באמת את האוכל אלא רק אותי, אז אני מנסה סתם להחזיק וללטף אותה או לנסות מוצץ - אבל היא רוצה רק ציצי. לא היה אכפת לי אלמלא הייתי רואה שהיא גם מתחילה לסבול מהפליטות והגרפסים (שאין לה במהלך היום!). היום כאילו מתחלק לשני חלקים שונים לגמרי. האם אני צריכה לתת לה לאכול כל פעם שהיא לא רגועה למרות שזה גורם לה סבל, פליטות וכאבים? או לנסות מוצץ בכל זאת (היא לא מתה על זה אבל אנחנו מנסים). תודה! קט קט

This is normal behavior for babies

in the evening. ONe thing that really helps them when they have that discomfort is sucking. during those hours, you might try breastfeeding on one side only. For every feed within a 3-hour period, stay on the same side. ONly after 3 hours switch to the other side. see if that helps for now.​

niritcat

New member
תרגום: זאת התנהגות נורמלית לתינוקות

בשעות הערב. דבר אחד שממש עוזר להם כשהם לא מרגישים בטוב זה הנקה. בשעות האלה, את יכלה לנסות להניק מצד אחד בלבד. בכל ההאכלות בטווח 3 שעות, השארי באותו צד. רק אחרי 3 שעות עברי לצד השני. תראי אם זה עוזר לך.

למעלה