שאלה.

king kazabubu

New member
שאלה.

מי אוהב פה דרגון בול זי? כל מי שאוהב נא לשים
בכותרת. כולנו אוהבים דרגון בול זי. אף אחד לא צריך להתעצבן על ותיקים וחדשים. ניובים או לא ניובים. כולם פה אותו דבר.

Ryuu Akuma

New member
אני...

תגיד מה זאת השאלה הזאת ? מי אוהב דרגון בול זי ? בונא... אנחנו בפורום של זה... מה...

Son Gohan

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

jhafgj

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif {זה DIGIASH}

תגיד אתה יכול למחוק את 3 השירשורים המעצבנים האלה על המריבה?

Shinobi

New member
אני מת על דרגון בול זי

אבל אני לא יכול לשים סמיילים למחשב הענתיקה שלי יש בעיה עם זה

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אבל מה השאלה המפגרת הזאת?

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

ופה לא הכוונה בשאלה אלה הכוונה היא מה שהשאלה מנסה להראות לנו..היא בקיצור מראה לנו שלא משנים ההבדלים בינינו הדבר החשוב זה מה שאנחנו אוהבים וזה בעצם הדבר שמאחד את כולנו!אז מספיק עם החדשים וותיקים בואו נעשה מה שאנחנו הכי אוהבים..לדבר ולראות דב"ז!זה לפחות מה שהשאלה מסמלת בשבילי P:

האחת niki

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

מעניין מה אני עושה בפורום הזה...חוץ מלדבר על DBZ ולשים תמונות של DBZ

digiash

New member
אני דיי בטוח שכולם הבינו את זה חוץ

מאחד או שניים שהם יותר מידיי ציניים אני יודע שאני הבנתי...

גם אני הבנתי, זה היה ברור

במיוחד כי כתבת בהודעה הראשית שאין קשר לותיקים וחדשים ושכולנו אוהבים דרגון בול זי ובלה בלה בלה...

למעלה