שאלה

e3y0m

New member
שאלה

שאלתי היא: לפני ארבעה חדשים צנחתי את צניחתי הרביעית בקורס המזורז ומאז לא צנחתי האם אני צריך רענון מיוחד ע"מ להשלים את הקורס?

שאלה

בלי להתייחס כרגע לדרישות החוקיות, האם זה יהיה נכון לצאת לצניחה עם הידע שרכשת בקורס ולא תרגלת כבר 4 חודשים? ובדבר רענון מיוחד, מה בדיוק הכוונה? קורס נוסף? אימון רתמה? היה והצניחה הבאה תהיה ללא תקלות, יציאה חלקה, יציבות, מודעות לגובה, פתיחה מסודרת ובזמן ללא תקלות, ניהוג חופה מושלם, נחיתה מסודרת ובטוחה (רצוי בדשא של מועדון הצניחה). סביר שאם תהיה הסכמה של כל הצדדים, חניך מדריך, שכך תהיה הצניחה הבאה אז כמובן שאין צורך ברענון מיוחד. בכל מקרה בהצלחה בהמשך הקורס. בברכת שמיים כחולים, אורי טלאור

jumpinjack

New member
שאלה

איזה תשובה אתה מצפה לקבל פה? תבדוק עם מי שמוסמך להחליט, במקום לשאול שאלות במקום הלא נכון. די!

only4you

New member
עם תשובות כאלה .....

אנשים יברחו לספורט אחר !!!! אולי זה לא המקום הכי "מוסמך" לשאול, אבל מותר לו לשאול מה שהוא רוצה. אתה גם רשאי לא לענות. חוץ מזה, בלי אנשים כאלה ששואלים ו"מפרעים" לך, לא יהו לנו צנחנים חדשים, והפורום היה מת. תחשוב.

jumpinjack

New member
שטויות

אנשים לא בורחים לספורט אחר בגלל שום דבר שיכתבו להם בפורום צניחה חופשית. תקרא כמה הודעות למטה. אכן, מותר לו לשאול מה שהוא רוצה, ולפי אותו הגיון גם לי מותר לענות מה שאני רוצה. לא? חוץ מזה, בלי אנשים כאלה ששואלים ו"מפריעים" לי יהיו עדיין צנחנים חדשים, ואם הפורום ימות בלי שאלות מטופשות שכאלה, עדיף שהוא ימות. תחשוב. בכל מקרה, נורא נמאס לי מכל הצדיקים הצבועים, שמתחילים להשתולל כל פעם שמישהו מגיב בצורה נורמלית, לשאלות דביליות או הערות מטומטמות (נפגעת? סליחה, לא התכוונתי. הרי אסור! זה לא פוליטיקלי קורקט. אולי תפסיק לצנוח בגלל זה, אמא'לה). מושחתים נמאסתם.

only4you

New member
חה, חה, חה ....../images/Emo151.gif

נכון שמותר לך לענות מה שאתה רוצה, אבל לא ממליץ לך, שלא ידעו כמה שאתה דפוק. בוא נראה גאון, כמה השאלות שלך אינטליגנטיות !!! ביי חמוד, אתה פשוט ליצן.

זיידוש

New member
ילדים! לא לריב! ../images/Emo122.gif

די שניכם! לכו לפינה! או תתכתשו במקום אחר! העמותה למען השלום, האחווה, האהבה, האחדות, הצניחה והזיבה..... חאללאס!

eyal0001

New member
לא רציני

אני מבין שאחת המטרות של הפורום היא לקבל תשובות מאנשים שמבינים אז אם אין לך תשובה מספקת פשוט אל תענה וכמו שנאמר מחכמים מאיתנו "סייג לחכמה שתיקה"

e mordi

New member
../images/Emo53.gifטלפון

תתקשר למועדון שם תוכל לתקבל תשובות לשאלתך. 04-6391068/9 שמיים כחולים מורדי

only4you

New member
הנה תשובה כמו שצריך !!!../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

פשוטה וטובה. תודה מורדי !!!

jumpinjack

New member
בדיוק

ומכיוון שרק מורדי יכול לתת תשובות לכאלה שאלות, וכולם יודעים את זה, למה לעזאזל אנחנו צריכים למצוא את השאלות האלה (והתשובות המתחסדות של כל מיני אנשים) בפורום הזה??? יוקם פורום מורדי עכשיו!

FlyBaby

New member
בדיוק...

אז במקום ללכת סחור סחור ולתת תשובות מתחכמות לא יכולת פשוט להגיד שייתקשר לפרדייב וייבקש את מורדי?

Fly GirL Q

New member
OFF WITH HIS HEAD ../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif

אולי פשוט תכרתו לו את הראש בקצב הזה כולם יעברו לכם לסנואו בורד

למעלה