שאלה:

N a V e

New member
שאלה:

מישהו יודע במה השיר "זה לא יכול להיות ישן" צוחק על טיפקס? (לא חידה,אני באמת לא מבין...)

sherennn

New member
בשבילכם

אלו המילים לשיר ישן של אתניקס.... הו ילדתי, ארד אל הים אפליג רחוק אל העולם אביא לך שלל פרחים בכל מיני צבעים ובד קשמיר אביא לך גם הו ילדתי, אחפור בחול ואתכסה בהר גדול אביא לך שי בובה מן העולם הבא שתספר לך את הכל רק דקה, עוד דקה את מוכרחה שאמשיך לשיר לך כי אוהב אותך הו ילדתי, שלום מכאן אני יושב לי על ענן אשלח לך מלאכים עם כעכים שקופים שינגנו לך שיר ישן לא מבטיחה שהמילים מדוייקות...

Vdrums

New member
כעכים שקופים... כמה עלוב..

בקיצור שלומי היה בקצר עם אתניקס וידוע לכולם איך הוא צרח את אחד השירים שלהם באיזו הופעה.

איזה קטע...

באתר השימושי שירונט, כשמחפשים שיר ישן לא מוצאים את השיר של אתניקס וכן מוצאים את זה לא יכול להיות ישן של משינה...

joniהאדום

New member
תשובה...

ראשית, זו פארודיה על אתני** ולא טיפקס (שלא היתה פונקצייה באותן שנים) והרעיו מאחורי השיר, זה שאם תעקוה אחרי השירים של אתנ** תגלה שהם ממחזרים את עצמם, הם עשו לאותו לחן 300 שירים בערך, וכל השירים שלהם נשמעים אותו דבר בערך, אם אותם מוטיבים... ובכדי לחדד את זה שהפארודיה היא עליהם השיר נקרא זה לא יכול להיות שיר ישו, שכן לאתנ** יש שיר בשם זה (שיר ישן, שאיזה עוכר משינה, מנסה לעצבן אותי, ורשם את מילותיו למעלה (ממש חילול הקודש, בתוך מקדשה של משינה!!) אני קורא לאופיר להוריד את זה לאלתר! להתראות בימים יפים יותר, ללא מלחמות והפגזות.

אל תגזים...

sherenn בסך הכל שמה את המילים של שיר ישן של אתפיכס לטובת מי מאיתנו שלא מכירים את השיר הדפקט הזה ומה נתן לשלומי את ההשראה לכתוש אותו. מפה ועד לקרוא לה עוכרת משינה רחוקה הדרך.

joniהאדום

New member
o.k אני מתנצל... אך בכל זאת...

יש פה מו חילול הקודש... צריך להזהר בדברים הללו.. כי עצביי רוטטים בכל פעם שמזכירים ת'שם של הלהקה העכורה הזו...

sherennn

New member
מצטערת...

בפעם הבאה אני אכתוב קישור ולא אכתוב שיר של אתני--... בכל מקרה זה היה מתוך רצון טוב........
תודה לאסף, אתה בן אדם טוב (וירושלמי..
..) ביי

למעלה