שאלה

i hate

New member
שאלה

קודם כל שלום לכולם!!!! לפני כמה זמן "נחשפתי" לדיסק לטרלוס של טול ומצא חן בעיניי. רציתי לשאול על איזה עוד דיסקים של טול אתם ממליצים?? איזה להקות עוד בסגנון של טול? תודה רבה על היחס שירן

כל הדיסקים מעולים

aenima undertow salival opiate אין משהו שדומה ממש, לא משהו שנתקלתי בו לפחות. מה שאני יכולה להמליץ לך לעשות זה לחפש להקות שטול עבדו או עובדים איתם, או פרוייקטים צדדיים של כל אחד מהלהקה. חפשי בקישורים אתר בשם toolshed. תמצאי שם מידע. נראה לי.

j i m m y

New member
קודם כל - שלום ../images/Emo140.gif

מה שלומך ? אני אישית ממליץ להתחיל עם Undertow ואז לעבור בהדרגה לÆnima. אין להקות בסגנון של TOOL. TOOL זה סגנון משל עצמם. אם את רוצה להקות שTOOL עובדת איתם, לכי לכיון של King Crimson.

אלו Z

New member
אםם...

אני דווקא התחלתי מלטרלוס, אהנימה וכשהיה לי מספיק כסף אז אקנה את אנדרטאו

MelodicTruth

New member
גם אני(בערך)

נחשפתי לטול דרך APC(הלהקה הכי קרובה פחות או יותר לטול) התחלתי מלייטראלוס פחות או יותר ברוורס

מסכים אם כל מילה

גם אני התחלתי עם Lateralus והאמת היא שזה היה קשה בשבילי, את Undertow ו-Ænima שמעתי כמעט באותו זמן והם היו לי יותר "קלים". Undertow, לפי דעתי, הוא מעיין הקדמה יפה לשאר הדברים ש-Tool עשו, הוא לא אפל כמו Lateralus ושיר כמו Sober מאפשר לאנשים שלא מכירים דברים בסגנון של Tool להתקרב אליהם קצת יותר. לאנשים שבכלל לא מכירים את Tool הייתי ממליץ בחום על Mer de Noms של A Perfect Circle שהוא אחד האלבומים האהובים עלי.

MelodicTruth

New member
לא יודע מה אתכם

אבל אני התחברתי ללייטראלוס יותר מהר ויותר בקלות משאר האלבומים שלהם.....והוא האלבום הכי פחות אפל שלהם ובכלל אחד האלבומים היותר חיוביים שאני מכיר....אם לא הייתי מכיר את טול הייתי חושב לפי לייטראלוס שהם להקה בעלת אופי דתי(הם אפילו קיבלו ביקורת חיובית באתר נוצרי שחשב שהם נוצרים טובים
) ....יכול להיות שהתחברתי יותר בקלות מהסיבה שמאז ומתמיד המוזיקה שיצרתי נשמעה כמו זו שבלייטראלוס....

the use

New member
הגזמת..

אז קרימזון הופיעו עם טול כמה פעמים. שזה ענק (ענק! קרימזון וטול קיבינימט!). אבל קינג קרימזון קיימים כבר שלושים ומשהו שנים. אתה רואה את טול מוציאים אלבום עם סאונד כמו ב islands? טוב, חפיף. זה הכל בא מאהבה. שתחפש סייד-פרוג'קטס. הכי טוב.

למעלה