שאלה...

yuli c

New member
שאלה...

אין לי את "סימנים של חולשה" מה אתם אומרים על האלבום? שווה לי לקנות אותו?

צחי24

New member
בוודאי שכן

האלבום הכי טוב שלו ואם אתה שואל אותי אז האלבום הישראלי הכי טוב שיצא אי פעם..

crazy M

New member
../images/Emo26.gif

ברור!! כל אלבום של ברי שווה לקנות.. ואפילו חובה..
-קרייזי-

../images/Emo45.gifכן../images/Emo70.gif

אלבום חובה! והאלבום הזה הוא הכי מדהים של סחרוף לדעתי! התאהבתי בו ללא ספק

מייקל21

New member
את מוזמנת לקרוא את הביקורות שלנו

על סימנים. וכן יולי, רוצי לקנות.

צחי24

New member
שמח שאהבת

מאחד השירים הכי אהובים עלי- King Crimson - Epitaph אני אישית אוהב את האלבום RED יותר (שלהם...) אבל זה מהדיסק הכי מוכר- In the court of the crimson king

CaerBannog

New member
גם קרימזו גם קייב וגם פורטיסהד???

וגם ברי, מין הסתם אחי, אני יצטרך להגיד שחבל שאתה לא נקבה (אבל במובן הטוב של המילה), יש מצב שאתה גירסה מבוגרת שלי , אתה מנגן בס במקרה? רד אלבום ענק, קראתי פעם ראיון עם ברי שהוא אמר שהוא בעיקר שומע קרימזו בזמן האחרון

צחי24

New member
אתה רומז שאני זקן??? ../images/Emo8.gif

יש לי את כל הקרימזונים על תקליטים (וייניל), זה פשוט נשמע טוב יותר...ואת כל הג'נסיס (בעיקר הראשונים, כשפיטר גבריאל עזב, זה כבר לא ג'נסיס בשבילי...) אני לא מנגן בס...חידשת לי על ברי לא ידעתי
לגבי פורטיסהד...קניתי בלונדון את ההופעה ב NYC על תקליט וייניל כפול ואין לך מושג מה זה לשמוע את הקול של בת' גיבונס בפטיפון! המוסיקה של ניק קייב זה אויר לנשימה בשבילי... בכל מקרה אם כבר הזכרנו אותו, אתה מכיר את SHIVERS שהוא שר עם המכשפות? שיר ענק...

CaerBannog

New member
לא שמעתי ביחד עם המכשפות...

אבל שמעתי על זה, "הבכור מת" זה אחד הדיסקים הכי טובים (ומדכאים) שיש... גם "תפילה רכה" מדהים... פטיפון זה נושא כאוב... נושא כאוב, בת' גיבונס מצד שני. אחח.. אגב דברים ישנים, קניתי היום את ההוצאה מחדש של שתי התקליטים של הצ'רצ'לים.. אחחח... נהדר

giba70

New member
ניק קייב יוצר ענק.

כמובן שזה לא המקום והזמן להכביר מילים עליו, ויש מה להכביר גם על קינג קרימזון (שאצלם היצירה הגדולה ביותר לדעתי היא Island). רק רציתי לתקן שהאלבום Tender Prey של ניק מתורגם ל"טרף קל" או משהו כזה תפילה/להתפלל זה Pray/er (עם A).

אז איך זה שאנחנו עדיין לא מוצאים או

תך גם בפורום זיהוי שירים? נראה לי הבחלט שיש לך מקום שם

CaerBannog

New member
../images/Emo32.gif

prey זה להתפלל, כאילו הפעולה, של ככה שזה גם תפילה רכה ולא טרף קל.. או עם כבר טרף רך, בכול מקרה זה מהשיר סוכר סוכר סוכר, והוא אומר you better prey tnder prey baby you better prey , תפללי, תפילה רכה... למרות שנורא מתאים לו לעשות משחק מילים שכזה, ככה שאי אפשר לדעת... מעבר לזה אילנדס בהחלט אחד האהובים שלי ל קרימזו, רק בל שהוא קצת מאבד מעצמו בשתי רצועות האחרונות, לתקופה הוא באמת היה האהוב לעיי, אבל בסוף חזרתי לרד, כי.. רד זה רד

giba70

New member
אני ממש מצטער שוב

אבל תסתכל במילון אם אתה רוצה. prey עם e זה טרף וכך האלבום נקרא. נכון שבשיר sugar sugar sugar הוא שר you better pray אבל שם האלבום עדיין מתייחס לטרף קל prey או בעצם לנערה רכה ותמימה. אז אולי הוא באמת משחק עם prey ו-pray, יעני תתפללי, כי זה מה שנשאר לך, הוא ינצל אותך, את כבשה תמימה ורכה, טרף קל. אין לי את המילים מולי כרגע אבל זו הכוונה.

CaerBannog

New member
וואלה, צודק

לא חשבתי על זה אף פעם, כמה ניק קייב מצידו "הארת את עיני"...

giba70

New member
שווה כל אגורה ../images/Emo91.gif

אי אפשר להכיר את ברי סחרוף בלי להכיר את "סימנים של חולשה". אלבום לא מתפשר, קשה לעיכול. צריך להעלות גרה וללעוס אותו עד שהוא מתחיל לחלחל לגוף ולנשמה. תאזרי בסבלנות כשאת מקשיבה לו ומובטחת לך הנאה צרופה ומשתבחת בכל פעם שתקשיבי לו מחדש.

למעלה