שאלה..

אנצל שירשור.. למישהו יש תמונה מעודכ

נת שלה... ולדעתי מה שקורה איתה היא חייה.. לא..?? מה כבר אמור לקרות איתה.. חחח נו טוב.. שיהיה :)

היא בטח

מבלה עם אמא שלה הוכלכת לביה"ס ומקיימת חיי ילדות פשוטים. ניראה לי..

ב נ נ י

New member
מסכנה הילדה...

אגב, מבלה עם אימא שלה?! ניראה לי היא סובלת מאימא שלה... והיא נראת לי חולה...טוב כשהיא נולדה היה לה טונה הרואין בדם!!! משמזכיר לי...ילד אחד התחפש לקורטני אצלנו בבית ספר!!

ב נ נ י

New member
שני דברים...חשוב כנסו...

א. יש לי תמונה של קורטני ופרנסס מצורפת כאן..מבכורה של סרט כולשהו של קורטני..נכון פרנסס טיפה דומה לקורט?! ב. http://news.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&id=339299 כנסו לכאן... ותגיבו מה אתם חושבים!!!

life style

New member
לא רואים אותה כל כך....

ברור בתמונה הזאתי.... אבל מהתמונה הקודמת ששמו היא במאת דומה לו זו רק אני או שקורטני ממש מכוערת *לא מבינה מה הוא מצא בה* (לא יופי ולא אופי - אבל כמו שאומרים לא לשפוט בני אדם שלא מכירים אז אני לא שופטת)

קודם כל , לדעתי לפחות פרנסס ממש

ממש ממש יפה , ומאוד דומה לקורט, היא שילוב מושלם שלו ושל קורטני . בקשר למה שקורה איתה - כמו שנאמר היא חייה , בטח הולכת לבצפר , משחקת בלגו , כאלה ... היא בסה"כ ילדה קטנה :) למי שרוצה תמונות שלה - יש גלרייה שלה בפורום , וגם לפני איזה חודש וחצי היה גם איזה שרשור עלייה ויש שם עוד כמה תמונות מעודכנות ( אני זוכרת ששמתי ...) ומה קורט מצא בקורטני ? זה שאלה גדולה , מורכבת , ואישית למדי . אך לדעתי קודם כל קורטני בלי כל האיפור והפוזות - יש לה יופי מסויים , אני יודעת שרובכם חושבים שהיא מכוערת , אבל כשהיא פשוטה בלי כל הדברים מסביב היא די יפה .... בקשר לאופי - אנחנו לא כל כך מכירים אותה , יכול להיות שהיא הייתה לגמרי אחרת עם קורט מאשר איך שהיא נראית לנו בטלויזייה , וכמו כן עברו יותר מ10 שנים בני אדם משתנים .

למעלה