שאלה....

ב נ נ י

New member
זהו..

הבנאדם היה מכור לבמים מגיל 14 .... אני בטוחה שהוא לא רק עישן אותם, או הסניף!!! ועוד משהו...יש אנשים שעושים קעקועים, ובכלל לא קשורים לרוק.. לעומת זאת יש אנשים (קורט) שזה החיים שלהם והם לא עושים שום דבר לגוף שלהם..

DUDE5

New member
אני השוויצר עם היומן של קורט

הוא התחיל להזריק בערך בגיל 20. ביומן שלו הוא כותב שהוא לקח הרואין 10 פעמים בין השנים 87-90... ואחרי זה הוא מתאר איך לאחרונה הוא החליט לקחת אותו על בסיס יומי בגלל הכאבי בטן. הוא אמר- אני ממילאחקיא כל יום וסובל מכאבים כמו נרקומן אז למה שאני לא יהיה פשוט נרקומן וזהו.. אבל זה כבר סיפור אחר...

life style

New member
למה?../images/Emo60.gif

הוא לא טיפל בזה במקום לקחת הרואין? טוב אני מניחה שתשובה לזה בחיים אף אחד לא יקבל וזה לא ממש משנה.... תרגמו את היומן לעברית? אפשר בכלל להשיג אותו בארץ? אני חושבת שאחרי שהבן אדם מת אין שום בעיה של מוסריות לקרוא את היומן שלו....

DUDE5

New member
אני לא חושב שיש אותו בארץ כרגע

קניתי אותו באנגליה. הוא רושם שהוא ניסה לטפל בזה, הוא הלך לרופא שרשם לו כדורים שרק החמירו את המצב. בוא לא ניכנס שוב לקטע של מוסריות, למרות שחשוב שתדעו שזה לא מי יודע מה יומן אישי.. את רוב הקטעים האישיים צינזרו. מופיעים שם בעיקר מכתבים לכל מיני אנשים, קומיקסים, השירים שהוא כתב ודעות של קורט על כל מיני דברים כמו היחס של העיתונות כלפיו, תעשיית המוזיקה קצת פוליטיקה ועוד.. יש גם כל כמה עמודים מן טבלה של האלבומים האהובים עליו.. זה ממש נחמד

ב נ נ י

New member
אנחנו ישראלים הפראיירים...

כל כך ברור שדווקא ישראל לא תתרגם את את היומן לעברית... זה כל כך מעצבן אולי עוד איזה 20 שנה אחד מאיתנו או מעריצים אחרים יתרגם את זה סוף סוף...אז אולי יצא משהו טוב! ואגב היומן במקום ממש טוב עכשיו לעומת הספרים האחרים...אני כל כך רוצה את היומן אבל עד שאני אגיע שוב ללונדון יקח לי טונה של זמן!

DUDE5

New member
אני לא חושב שיתרגמו אותו לשום שפה

כל הקטע ביומן הוא שזה ממש היומן עצמו, בכתב ידו של קורט, והציורים שלו והכל. אין גירסה מודפסת של היומן, ובגלל זה לא נראה לי שמישהו יתרגם אותו.

אז בלי ברירה

נישאר לנו רק לטוס לאנגליה או אמריקה ליקנות יומן לאמץ את המוח ולשפר קצת את האנגלית - אבל זה שווה את זה

למעלה