שאלה....

life style

New member
שאלה....

סליחה על הבורות אבל סתם חשבתי על זה היום.... לקורט היו קעקועים איפשהו????

ש ו ק ה

New member
איזו טלפתיה

גמני חשבתי על זה היום!!! ונראה לי שלא היו לו קעקועים.... אבל אם מישהו יודע אחרת שיגיד ואם יש שישים תמונה

life style

New member
זהו......

את כנראה צודקת... מה יש לו על הגב? בתמונה? שריטות?

ב נ נ י

New member
כן...

מסכני.. ולא ניראה לי היו לו קעקועים כמו שלו לא היו לו פירסינגים.. מה שנקרא: אין תקציב! לעומת דייב שיש לו בשני הידים! ובקשר לשריטות אני לא יודעת, אבל זה ניראה ממש מצוייר!

לא ניראה לי שזה בגלל תקציב

יכול להיות שהוא לא בנאדם של קעקועים או פירסינגים, אולי הוא האמין שהוא לא צריך קעקועים כדי להוכיח שהוא אוהב רוק או משהוא... או שהוא פשוט פוחד ממחטים...

the rock girl

New member
חחח זאת גם אפשרות...

אבל אני לא חושבת שקעקועים ןפירסינג זה בשביל להוכיח שאתה אוהב רוק... יש אנשים שפשוט אוהבים את זה....

כן, אבל יש אנשים מסוימים

שכשאומרים להם כוכב רוק או משהוא אז הם מדמינים אותו עם הרבה קעקועים פירסינגים והכול, וזה ניהיה איזה שהיא סטיגמה על אוהבי רוק.

the sofa city

New member
זה טיפשי!

נכון שלהרבה כוכבי רוק יש קעקועים אבל לא לכולם! סטיגמות זה טיפשי! אם הוא לא רצה לכתוב משהו (שלעולם לא ימחק ובסוף הוא יכול מאוד מאוד להצטער על כך) על הגוף שלו זו זכות... איזה קעקועים נראה לכם שקורט היה עושה? (אם הוא היה עושה..)

צודק!

אולי הוא היה עושה קעקוע של - "nirvana" עם ציור של גיטרה... (איזה יצירתיתי אני - בציניות!!)

ש ו ק ה

New member
הציור הזה יכל להיות יפה בתור קעקוע

לקורט... אבל בכל מקרה אני אוהבת את העובדה שהוא חשב שהוא לא צריך קעקועים בשביל להוכיח שהוא כוכב רוק (אם זה באמת מה שקרה... כי בימינו אי אפשר כמעט לדמיין כוכב רוק בלי קעקועים...) גם אני לא הבנתי מה עם השריטות... אולי הוא פשוט מגרד את הגב הרבה....

life style

New member
כן זה היה יכול להיות יפה...

יכול להיותשהוא היה כמוני בן אדם שאוהב שינויים! אני לא מוסגלת לעשות קעקוע כי אני לא יכולה אפילו לחשוב על זה שיהיה תקוע לי על היד אותו ציור כל הזמן...(
) השריטות בטח מאיזו הופעה שהוא קפץ על התופים או משהו

גם לי לא נראה שלקורט היו קעקועים

כלשהם .... אין לי מושג למה , אבל בטח ובטח שלא מבחינה תקציבית
ממש לא נראה לי שהוא היה עושה קעקוע של נירוונה , זה לא קורט :) הוא בטח היה עושה של הפליפר או המלווינס או איזה להקה אחרת שהוא אהב או אולי משהו שקשור בפרנסס... והקשר בין כוכבי רוק לקעקועים - יש כוכבי רוק רבים ( בעיקר ישנים וטובים) שעל גופם מתנוססים בגאווה שלל קעקועים , אך בסך הכל זה די הקשר היחיד בין הדברים . יש פשוט אנשים שנורא אוהבים את זה ביל שום קשר לטעמם המוסיקלי . ובקשר לתמונה שהובאה כאן - אתם בטוחים שזה קורט ? מאיזה אתר זה בכלל ?

eorion

New member
אחד מהם פעם זרק את הגיטרה לאויר

וניסה לתפוס אותה, והמפתחות עשו לו צלקת (בראש...) לא יודע מי...

DUDE5

New member
אני דיי בטוח שהוא לא פוחד ממחטים..

שכחת שהוא היה מכור להרואין?

למעלה