שאלה.......

riot gurl

New member
הממממ...

אני אישית שומעת המון ראפ והיפ הופ ואני גם עושה מוזיקה בעצמי, אבל אם הייתם רואים אותי סתם ככה ברחוב או בביה"ס (כמה אנשים כאן יכולים להעיד על זה), לא הייתם רואים את זה עליי. ברור שיש לי כמה באגיז בארון כי זה הכיייי נוח אבל אני לא מתלבשת ככה כל הזמן. הסגנון שלי הוא לא מוגדר ולמען האמת, ככה אני אוהבת את זה! אני לא חושבת שלבוש קשור לדרך מחשבה או סגנון חיים. נקודה. גל

riot gurl

New member
כמה תוספות כי הייתי בלחץ של זמן...

כשאמרתי שלא רואים את זה עליי, התכוונתי לפי איך שהגדירו פה לבוש של ראפרים. אני מתלבשת כמו נערה ממוצעת בגילי (16) ואני לא משקיעה בלבוש יותר מדי מחשבה כי לא תמיד יש לי *** לזה. זה בעיקרון מה שרציתי להוסיף... יום טוב!

Sister G

New member
ממממ....

אני לא יכולה להגיד שלא... אבל היום באגיז כבר הפך לחלק מהאופנה ולא חלק מתרבות של רק אלה ששומעים מוסיקה שחורה. ברור שיש יואי ידופן, אבל בכללי אם יש מישהו ממש עם סטייל, אז כן

אני לא יתפוס מאותו אחד כמבין גדול

או אוהב ראפ מושבע, אני חייב להודות שהיה לי אליו יותר כבוד מאשר למישהו שלובש ג'ינסים צמודים\חולצות צמודות(מותגים) והולך עם צעיף...(אגב מה הקטע עם הצעיפים?!-זה אצל כולם או רק בבית ספר שלי?) אבל אני חושב שאם מישהו לא לובש יום יום באגיס וחולצות רחבות ואז נניח בא למסיבה ככה אז לא בהכרח בא בפוזה כי לי לדוגמא יש רק זוג אחד של באגיז,אז אני לא יכול הרי ללבוש כל יום את אותו מכנס. אז שאני בא למסיבה אז אני רוצה להראות יפה ובעיניי באגיז זה יפה אז אני לובש את זה ואולי איזה חולצת בייסבול\הוקי למעלה וזהו-אני מודה שאני ילך ככה רק למסיבה ולא לבית ספר או לקניון אבל זה לא כי אני פוזר!

MC IdO

New member
באמת מה הקטע של הצעיפים

ואם תראו אותי ביומום לא נירא לי שתדעו שאני אוהב ראפ יש לי חולצה באגי אחת ושרשרת של D12 ... ואני כן הולך עם חברות אבל רק עם דברים יפים כי אני לא ילך עם חולצה מכוערת רק כי הוא מותג או באגי..... (וזה שאני הולך אם מותגים זה לא אומר שאני אוהב ראפ ממוסחר אני שומע את טופאק מכיתה ד')!!!!

MAD D

New member
תיראה.....

אני לדוגמא מתלבש כמו איזה הומלס סקטייט זרוק ביותר לרוב ולא בהכרך ניראה כמו משהו שתרבות ההיפ-הופ מעניינת אותו כלל אחי זה גם מכה עכשיו שכל אחד לבש בגדים מגניבים וחושב שהוא ראפר למך לכל דבר ביגלל אותם בגדים

oRiddle

New member
אה... מה זה להתלבש כמו ראפר?

אני יודע שאני התחלתי להתלבש בבאגיז לפני 7-8 שנים כי בנדוד שלי (שגר בארה"ב), הביא לי באגיז וזה היה ממש נוח... הגופיות כדורסל זה בכלל מחלה אצלי, ובמפתיע אני לובש אותן כי אני אוהב כדורסל... לעומת זאת, את ראן די אמ סי לא היית יכול לראות בבאגיז, וכנ"ל לגבי שב"ק ס' (חוצמנימי, אבל זה לא קשור). האופנה של הבגדים הגדולים מאד פופולרית עכשיו גם בגלל הסקייטרים למינהם.

למעלה