שאלה.......

KuBaNoS

New member
שאלה.......

האם אתם תופסים ממשיהו שלובש מכנס באגיז חולצת אן בי איי או בייסבול או מה שבא לכם וכובע של הינקיס וכאלה חרטות ועם ראסטות קיצור האם אתם תופסים ממנו כלי במוזיקה שחורה?

בזבזת היום במאד מאן

ורוצה לבדוק אם ההשקעה השתלמה?

KuBaNoS

New member
איזה ביזבזתי!

כתוב לי פרייאר על המצח אם אני ירצה להתלבש כמו ראפר אז סבתא שלי תתפור לי... לדעתי זה סתם חרטה ברטה כל הסגנון הזה... לראפרים זה רגיל... אבל ילדים וכאלה זה סתם לדעתי... אם הם אוהבים את זה אז סבבה אפשר לאהו מוזיקה שחורה גם בלי להתלבש כמו ראפר

da^Lord

New member
ואפשר להתלבש כמו ראפר גם בלי

לאהוב מוזיקה שחורה. וזה סבבה.

אני לא יתפוס ממנו...

אני בכלל תופס ממי שלובש באגיז דיי ליצן... דעץי האישית- לא להעלב.. עכשיו איזה חבר סטייליסט שלי הלך למסיבה בקווינס והראה לי שיש לו שרשרת כסף מחוברת למכנס אז הוא "ראפר". אשכרה התחפש לראפר בשביל איזה מסיבה...

Rapid נאור

New member
לא בדיוק, קצת על עצמי..

שמע, אני לובש רק בוקסרים, נראה אותך לובש ג'ינס צמוד מעל בוקסר.. פשוט באגיז הרבה יותר נוח, זה לא כאילו אני לובש באגיז רק למסיבות, אני לובש אותם לכל מקום, אם זה סתם לשבת אצל חבר או משהו כזה כובעים? בחיים לא תראה אותי עם כובע, אולי כובע גרב וזה רק בגלל שאין לי שיער שיגן לי על הקרקפת ונורא קר להיות קירח.. חולצות אן בי איי או בייסבול אני לא לובש, אני לובש טי שירטים פשוטים, מהסיבה שוב, שפשוט הכי נוח איתם בקיצור, אני לא לובש בגדים כי זה "ראפרי" אני לא בגדים כי פשוט נוח לי איתם. ובן אדם שמתלבש למסיבה במיוחד, הוא בן אדם שרוצה להשאיר פוזה על אחרים,אני לא אחד כזה. ואני מרחם על אנשים שהם כאלה..

volatile

New member
אתה מבין, זה ההבדל בינך לביני

אני הולך עם כובע כשאני שוכח להסתפר.

moshe one 24

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

גם אני מתלבש ככה ביום יום כי זה ממש נוח ויפה חשוב לציין ולא רק למסיבות

double M

New member
רק לגבי החלק האחרון....

"ובן אדם שמתלבש למסיבה במיוחד, הוא בן אדם שרוצה להשאיר פוזה על אחרים"...... זה פוזה להתלבש באופן יותר יפה ו"חגיגי" למסיבה? אם מישהי ביום-יום לובשת סתם ג'ינסים אבל למסיבה היא תלבש מיני, אז זאת פוזה? ממש לא. למסיבה אתה רוצה להראות במיטבך, ואם זה אומר ללכת עם בגדים אחרים אז זה בסדר גמור....

sgold666

New member
סתם הערה

גם אני לובש רק בוקסרים אבל הולך עם ג'ינסים צמודים למרות שאני אוהב בגדים של ראפרים תמיד הייתי אוהב ללכת עם ג'ינסים רחבים וחולצות רחבות כשהייתי קטן... עכשיו אין לי מאיה לקנות כבר...

Syndrome

New member
זה כולה סגנון...

אתה יכול לאהוב את זה את יכול לא ואתה יכול לזייף וללבוש את זה בשביל להשתייך לאיזו קבוצה....

AcE666

New member
המממ

עלה בדעתכם שלובשים את זה בגלל שאוהבים את זה? לדעתי לאהוב את מה שאתה לובש זה הכי חשוב אצלי הסגנונות משתנים אבל אף פעם לא לבשתי משהו לא נוח ג'ינס צמוד בשבילי זה נוח (לא צמוד כמו של בנות... אלא קרוקר ודברים כאלו)

King_E

New member
דעתי

אין שום קשר בין הבגדים לאהבה למוזיקה הזאת. יש אנשים שלא לובשים באגיז או חולצות פוטבול וכובעים ואוהבים ומבינים במוזיקה הזאת הרבה יותר מאחרים. הדבר היחיד שאני לובש זה באגיז וחולצות פוטבול/בייסבול/הוקי וכובעים. אבל אני לא עושה את זה כדי להראות שאני ראפר. אין לך מושג כמה אנשים צחקו עליי ועדיין צוחקים עליי בגלל הסגנון הזה. אחד אפילו אמר לי ברחוב "ראפ, כושי!!" אני שם זין על אנשים כאלה....... אני לובש את זה כי אני אוהב את זה וזה נוח לי.

למעלה