שאלה

שאלה

איך הכי כדאי להתאפר להופעות ( הבגד שלי הוא נוצצים-זהב ואדום) אם העיניים שלי ירוקות, השיער שלי שטני ואני בהירה. העניין הוא שחשוב להדגיש את תווי הפנים (לתמונות) אבל אני בחורה שלא מתאפרת בד"כ והכל נראה לי "יותר מידי", מה גם שהבגד מאוד חושפני מה שגורם לי לחשוב שאולי איפור מודגש מאוד ייצור מראה "זול". נ.ב- ישנו גם גורם הזמן (יש לי בערך 10 דקות להשקיע באיפור) תודה רבה

אוקי...

אז הבנתי שהאיפור אמור להיות דל ועדין, אם אין לך כל כך זמן זה קצת בעיה, כי איפור בלי מייק אפ ופודרה שיושבים טוב על הפנים לא נראה הכי טוב שבעולם, אבל בכל מקרה, אם הלבוש שלך הוא נוצץ אז אל תשימי נצנצים גם על הפנים כי זה יהיה כבר יותר מידי אבל מה שכן את יכולה לעשות ברק על עצמות הלחיים, שימי צללית לבנה על עצמות הלחיים ואחר כך סומק רגיל לא משנה הצבע, ואחר כך שוב את הצללי הלבנה לטשטש על הקו של הסומק ואפילו לשים קצת מתחת לעיניים את הצללית הלבנה אבל שלא תיהיה יותר מידי בולטת. בעיניים שימי צללית עדינה אפורה מהקצה החיצוני של העפעף תמשכי אותה לבפנים ואותו דבר תעשי מתחת לעין צמוד לריסים ועם צללית בהירה יותר תמשכי מהקצה הפנימי של העין לבפנים וטשטשי את הקו של האפור באמצע העפעף, ככה תחברי ביניהם ואותו דבר מתחת לעין. שימי עפרון שחור בתוך העין ומסקרה שחורה או כחולה כהה. וגלוס לשפתיים. בהצלחה!

../images/Emo140.gif

אני מקווה שהבנתי למה התכוונת בעיניים... מייקאפ אני שמה בבית, אז זה יחסית מסודר.. אמרו לי פעם לשים את הצללית המבריקה מעל קו הסומק (איפה שהעצם בולטת) יש איפשהו תמונה של מה שהסברת? (הנסיון שלי באיפור אפסי, עד עכשיו הייתי שמה רק קו של עיפרון שחור בקו הריסים העליונים ווזלין על השפתיים- בגלל שתמיד הייתי יוצאת הכי חיוורת ולא מודגשת בבפנים ביקשו ממני להתחיל להתאפר מודגש יותר להופעות ותמונות)

ליפגלוס,וזלין? ../images/Emo4.gif

אם שמים על העפעף ליפגלוס או וזלין..העפעף לא ידבק לעצמו..?

למעלה