שאלה

meitalgold

New member
שאלה

אני ומשפחתי אנשים מאוד ישרים, שלא נגועים בשום שחיתות אפילו לא ברמה הנמוכה ביותר, התמזל מזלנו או אולי בזכות השכלה, שאנחנו בורגנים שחיים טוב, בזמן שבמדינתנו ובעולם בכלל יש אנשים מאוד עניים, שלהם אנחנו לא תורמים. מסיבה לא מוסברת, אני מגלה לחיות המון אמפטיה, לבני אדם פחות, לכן אני לוחם נגד הרדמת כלבי צער בעלי חיים, יש לי גם אחת כזו בבית, אני כמעט ולא קונה עור ופרווה (פרווה בכלל לא, עור במוצרים שאי אפשר אחרת יש לי מדי פעם) לעומת זאת אני כן לובש נעלי נייק ואוכל בבורגר ראנץ' בשר (מקדונלדס זה לא טעים בעיני). האם לדעתכם אני אדם רע/פושע?

slayer1

New member
לא אדם רע ולא פושע

אבל אתה בהחלט יכול להימנע מעור לגמרי. וגם אם אכפת לך מחיות כמו שאמרת אתה יכול גם להפסיק לאכול בשר. אתה מוזמן לפורום צמחונות וטבעונות. ובקשר לנעלי נייק אתה גם יכול להימנע מזה אם כמובן אכפת לך מהעובדה שילדים קטנים במזרח הרחוק מכינים את הנעליים שלהם תמורת פרוטות.

meitalgold

New member
לא לא אני בן

אני על המשתמש של אחותי. אמנם הטבע שלנו הוא לא תירוץ למעשים בלתי מוסריים, אבל אני חושב שכטורפים, כל עוד אין פגיעה באיזון האקולוגי, אין סיבה לא לאכול בשר. ובהופעות של להקות סלייר אפשר להקים לתחייה עדרים שלמים של חיות מכל העור שהולך על המעילים שם, אפשר גם ליצור קיפודים סינטטים מהניטים, אבל זה כבר משהו אחר.

Neta558

New member
אבל יש פגיעה אקולוגית...

תעשית הבשר היא בפירוש תעשיה אשר מבזבזת כמות עצומה של משאבים וגורמת נזק גדול לסביבה. נוכל לפרט אם זה מענין אותך.

slayer1

New member
אכן מופר האיזון האקולוגי

ואני לא לובש מעילי עור ולא ניטים וכל השטויות האלה...

רק רגע.... טורפים?

מי טורפים? איזה טורפים? אני חייב לומר שלמיטב ידיעתי אבותינו הקדומים היו דווקא צימחוניים. ועצם העובדה שמליוני אנשים בעולם חיים בבריאות על תפריט נטול בשר, מוכיחה שאין שום דבר טבעי-הכרחי באכילת בע"ח, ככה שאנחנו לא טורפים מטבענו, ולא צמחונים מטבענו- אנחנו אוכלים מתוך בחירה (או אילוצים חברתיים). ואגב, הפורום הזה הוא לא המקום לדיון בשאלת הצימחונות, פשוט העלת את זה אז עניתי.

למעלה