שאני אבין רגע,
את מודעת לזה שהוא בוגד בו, בן יודע שיש אופציה שהחבר שלו בוגד בו ועדיין, הוא בוחר ללכת עם הראש בקיר ולא לשאול אותו? (אני לא אזכיר את המכתב, כי זה נשמע די כמו תירוץ עלוב של "לא, זה לא יקרה לי".) תראה, בן, אני חושב עמוקות ומציע לך (תקשיב לעצות של אחרים, במיוחד לחברה שעושה משהו שיש סיכוי שיעלה לה ביוקר החברות שלה עם אותו הבן אדם, לפעמים) לפחות לשקול את זה. לשאול אותו. מה כואב בלשאול אותו? אם הוא בוגד בך, ולא, אנחנו לא מדברים יותר על 'בגד'. אנחנו מדברים על 'בוגד' זמן הווה, משהו ממושך, לא "סתם בשביל הסקס" ולא בתור עבודה- סתם חבר שהא פשוט לא נאמן, אז לבן אדם הזה אתה רוצה לעשות פרצופים ובסוף לחזור אליו, לצפות שהכל יהיה וורוד ומתקתק.? (רמז, כמעט בטוח שזה לא יקרה.). אנחנו כבר לא מדברים על המצב הדביק שFireDragon נמצא בו (שאגב לקח את עצתי, ואני מקווה שיהיה לו רק טוב), אלא מדברים על מצב יותר דביק, שאתה בעצם לא יודע אם הוא בוגד בך או לא- אם הוא כן, הוא גם כמובן, מסתיר את זה, וגם אתה מתחיל לפקפק במה שאנשים אומרים לך, למרות שזה לא סתם מישהו- אלא מישהו שעושה יחסית צעדים די דרסטיים, להראות שיש דברים בגו. אני חושב, שגם אם זה בדייה, ורק בשביל לבדוק שזה בדייה, לברר אם באמת הוא בוגד בך. ואם הוא בוגד, אז הפעם אפילו אני לא נותן את תקופת המחשבה, אלא אני אומר לזרוק אותו, ומיד. -יש לי מידה לרחמים איפשהו, לבן אדם שלפחות בא ומודה בטעויות שלו. אדם שעשה טעות, ומצטער עלייה. *אבל* -וזה אבל גדול- אם המצב הוא באמת כמו שידידתך הציגה את זה, הוא לא שווה התייחסות. המכתב שנתקלת בו, היה מכתב פרידה, אולי..? וגם בלי המכתב, מה יש לך לחפש בחבר שבגד בך לא פעם או פעמיים, הא? זה קשר יציב ואוהב זה? ולסיכום, שוב, אני מציע שלפחות תקשיב לה, תשקול את מה שהיא אומרת (ובאמת תשקול, לא תגיד 'טוב טוב, בסדר' ותעשה מה שבראש שלך אח"כ) ותפעל. אני מציע שאלה ישירה, יודע מה? אם הוא יהיה כנה, ויגיד שהוא בוגד בך, זה יפגע בך- אבל לפחות תדע את זה עכשיו. אם הוא ישקר לך, זה אולי יעשה לו רגשות אשם עד שהוא יהיה חייב להתוודות, או שפשוט הקשר ימשך עד שמכתב פרידה יופיע לך מול העיניים יום אחד, בפגיעה רבה, או שפשוט.. תתפוס אותו על חם, וזה יגמר, בבכי. עדיף לפחות לשאול. אם הוא יהיה כנה.. אולי מידת רחמים הכי קטנה שיש הייתה אצלי גורמת על לחשוב, ולא להפרד ממנו מיד -כי האמון שלי ביחסים הנ"ל היה פשוט... נעלם באותה השנייה- אבל אם הוא היה משקר, והייתי מגלה את זה אח"כ? אווץ'... שים אותו על תקופת ניסיון, או שתפקח ככה קצת עיניים, ברקע.. לבינתיים, חודש-חודשיים ככה.. אם שום דבר לא ידליק נורות אדומות אצלך.. אז אולי היא טעתה. אבל שלא תהיה תקוע ביחסים, שיש סיכוי שהיא צודקת. ולבחורה, יש לך ביסוס כלשהו? איזה ראייה מפלילה? אם כן, אנא- הגישי אותה תחת מוצג "X" לבית המשפט במועד הקרוב, תודה.