שאלה....

• פותח הנושא Vtach
  • פורסם בתאריך

Vtach

New member
שאלה....

יכול להיות שכבר טחנתם את הנושא הזה מכל הכיוונים... אבל בכל זאת... הרבה זמן הטריד אותי שירים כמו Usefull Idiot ועוד כל מיני שירים בסגנון הזה... מה שמטריד אותי זה: מה המטרה שלהם?? אז אולי זה מין כזה "קטע מעבר" או אם תרצו"INTERLUDE" בין שירים.. אבל מה זה עושה שם?? אותי אישית זה ממש ממש מעצבן... נניח כשאני בדרך לבי"ס או באוטובוס... ואני שומע מוזיקה (מן הסתם טול..) ואז פתאום מגיע כזה "שיר" לי אישית זה ממש מפריע.. ואתם??

j i m m y

New member
כן הא... לפעמים פשוט בא לי לשרוף

את כל הדיסקים שיש לי של TOOL רק בגלל הדברים האילו.. סתם, מה נראה לך ?! אני לא מבין מה מפריע לך בקטעים האילו, במיוחד שבחלק מהם יש הרבה יותר מאשר תופסת אוזן לא מזויינת.. מה המטרה שלהם ? לא לכל דבר בחיים יש מטרה .. אבל לקטעים האילו יש מטרה ברורה - לעצבן אותך ! הם שולחים לך מסרים תת הכרתיים, ובודקים לך את הרצון לקבל אותות תת הכרתיים.. אם אתה לא רוצה, אז מה שזה גורם לך להרגיש זה עצבים והטרדות.. מה זה השאלה הזאת ? תתפלא, אבל עדיין לא דיברנו על נושא כזה כלל.. דווקא ניסינו להבין מה הרחש המוזר בהתחלה של Undertow אבל את אף אחד מאיתנו (אני מקווה) זה לא הטריד (רחמנא ליצלן). אם אתה מחפש פיתרון מהיר ויעיל - פשוט כדאי לך להפסיק לשמוע TOOL ולהעביר את הדיסקים לאלתר אל גורם מחבב TOOL, שחסרים לו האלבומים הנ"ל. לי אישית מאוד מפריע שלמשהו מפריע עם כל צליל שהו שקשור לTOOL. אז בוא נתגבר על זה ביחד: במקום שזה יפריע לך, פשוט תתן לזה יותר תשומת לב, ובמקום להעביר את הקטע, תקשיב לו, ותנסה להתפלסף על "מה האומן אמר". ד"א, אני ממליץ לך להיכנס למאמרים (אני ממליץ לכל מי שאוהב את TOOL בלי קשר) ולקרוא את המאמר על קארל יונג.

MelodicTruth

New member
"ולהעביר את הדיסקים לאלתר

אל גורם מחבב TOOL, שחסרים לו האלבומים הנ"ל." כבר אמרתי שאני מחפש את אנימה יותר משנה??

CANTRELLATOOL

New member
וואי אני גם חפשתי אותו פווללל זמן

עד שמצאתי וביום זה הפכתי ליותר מאושרת אל תתיאש !!

מה רע?

התחשק להם לנגן אותו, אז הוא שם. אם אתה לא אוהב אותו, יש כפתור חביב מאוד בדיסקמן שלך שנראה ככה "<<|". מציעה לך לערוך איתו היכרות.

Vtach

New member
וואו...

אפשר לחשוב.... דבר ראשון- אני שומע טול כבר הרבה זמן וזה לא גרם לי להפסיק לשמוע.. וגם לא נראה לי שזה יגרום לי להפסיק לשמוע... דבר שני- שימו לב שכתבתי "נניח כשאני בדרך לבי"ס או באוטובוס" מה שאני בא להדגיש זה שזה מפריע לי כשאין לי עצבים כדי להתרכז.. כשאני בבית ושומע את זה במערכת\במחשב אין לי בעיה כזו... יכול להיות שהתנסחתי לא טוב.. זה פחות מעצבן אותי זה יותר מטריד אותי לדעת מה המטרה של הקטעים האלה.....

למעלה