שאלה....

kingkung2002

New member
שאלה....

כמה עולה ביטוח לGS500 לא מקיף! חובה +צד ג שאני אראה מה הנזק... תודה

C O L T

New member
תכיו קרוב ל-4 אלף שקל

אולי אפילו קצת יותר מ-4, רק החובה זה משהו כמו 3600, וצד ג' - בין 400 ל-1000 ש"ח, תלוי ברוכב, אם צעיר, אם היה בתאונות, וכ"ו. גם תלוי אם צד ג' כולל השתתפות עצמית או לא, אם זה ללא השתתפות עצמית במקרה תאונה - יותר יקר.

kingkung2002

New member
זה שחיטה לאור

היום !!! חובה 3600 זה המחיר לאופנועים עד 500 או ש400 סמ"ק יותר זול?

C O L T

New member
400 לא יותר זול

גם 250 לא זול יותר, לא בצורה משמעותית. כל מה שמעל 50 סמ"ק, הביטוח שלו בגדר שלוש וחצי בערך. 50 סמ"ק - זה משהו כמו 1700 ש"ח. אם רוצים לחסוך - זה הכיוון.

joey GS

New member
ביטוח ישיר

4248 ש"ח כולל מע"מ על חובה, ניתן לפרוס ל3 תשלומים ללא ריבית - מקסימום!!! אי אפשר קרדיט, צד ג' 600 ש"ח כולל מע"מ, ב6 תשלומים ללא ריבית אני שמעתי שיש חברת ביטוח בשם "תפוז" והם זולים... לא מכיר את הטל'.

C O L T

New member
אתה בטוח?

נראה אכזרי מדי, אולי יש איזה טעות? יש סוכנות "תמוז", אבל בסך הכל לא יכולים להיות הפרשים משמעותיים לביטוח חובה. מחירים של צד ג' תלויים בנתונים האישיים של הרוכב.

Phangan

New member
עכשיו דיברתי עם ביטוח ישיר

אז קודם כל הטלפנית לא שמעה אי פעל על אופנוע בנפח 1000CC הייתי צריך לשכנע אותה שיש דבר כזה
בסוף היצלחנו להגיע לעמק השווה ואכן היה לה במחשב V-Strom חובה 3633 ש"ח לנהג יחיד ג' 596 ש"ח מקיף לא עושים לאופנוע כזה למה
ככה
אני עשיתי אצל אודי-דגן וניתן לפרוס בכרטיס אשראי עד 18 תשלומים.

z1george

Member
מנהל
מחיר ל600 עירום

אצל דודי בן דוד להורנט של הונדה חובה 3665 - עד 18 תש בכרטיס אשראי מקיף 5540 -עד 5 תשלומים

ofnik

New member
חוזר בפעם ה100 -להתרחק מבטוח ישיר

חרא של שרות טלפניות שלא מבינות מהחיים שלהם-וכל פעם מדברים עם אחת אחרת... אין להם שמץ מושג בדו"ג לאחר תאונה- ביקשו מסמכים מקוריים- ואיבדו אותם...

למעלה