שאלה

tairon

New member
מהר חיוך חזרה! לא הכעסת

אנחנו דנו בדרכים של התמודדות ולכל אחד אפילו לך יש את הדרך שלו שלי זו הדרך הכי טובה וגם בשילוב של הומור והומור לא פעם חליץ אותי ממצבים קשים וגרם לי לשרוד כי יש משהו משחרר בלצחוק

dafna l

New member
אני מתערבת כאן

תעצרו רגע ותחכו לבאות יש כמה שלבים שמרו אנרגיה אתם נהדרים שניכם בתגובותיכם חכו קצת תבינו טוב יותר

@tagel

New member
לדפנה מתגל

אני לא יודעת איזו תחושה המילים האלו מעוררות בי. אי אפשר לסכם כל כך הרבה מילים רעות וקשות בתחושה אחת. ישבתי והתבוננתי במילים שכתבת...חשבתי לעצמי.. איך אני יכולה לסכם אותן לרגש אחד? לתחושה אחת... אלפי תחושות לא יספיקו לתאר את מה שעובר בי לקריאת כל מילה בנפרד... ``איום`` - המילה הזו לעולם לא תסביר מה מתחולל בי כשאני רק חושבת עליה... תראי, אולי אני מתייחסת לשאלה ככה, כי עברתי טראומה שעוד עשרים אלף מילים נוראיות לא יספיקו לתאר את התחושה שמלווה אותי עד היום... יודעת בוודאות לומר לך דבר אחד... זו לא תחושה, אבל זה יותר... המילים הללו ויש עוד רבות כמותן... הן מעוררות בי את ``הלא נודע``... אוהבת, ותודה על חומר למחשבה.. שלך תגוש

dafna l

New member
את צודקת

מעגל הפחד הפחד הוא הדלק של האלימות. הפחד הוא הוא אשר עוזר לאלימות להתקיים. אילולא הפחד האלימות לא היתה קיימת. אילולא הפחד לא היינו משתתקים ומתעוורים היכולת לוותר על הפחד,נמצאת בתוכנו,אנו נעיר אותה ונתמודד.

אוסי

New member
דפנלה....

אז זה הולך ככה.. ספק- חוסר וודאות כעס- הגוף רותח מעצבים זעם- התקפת עצבים בעלת עוצמה איבה- גועל חשש- פחד מהלא נודע ציפיה- תקווה לטוב יריבות- קנאה חרדה - עירפול חושים שלילי התנגדות- ללכת נגם הזרם סערה- חוסר וודאות רגשית שאנה - רוע מילים קשות לביטוי מילולי... לא ממש מיציתי...

למעלה