שאלה:

שאלה:

טוב...אני הליאת/ריטה סקיטר וככה אני רשומה לפה מהבית שלי... בכל מקרה: מה הקווסט הטיפשי הזה עם האצבע והרוצחת שכולם מדברים עליו??? -ליאת-

Prongs

New member
כבר...

עברנו ממנו עזבי חכי לבא... ברוכה הבאה אני Prongs תהני

תודה לשניכם :)

אבל מישהו מוכן להסביר לי מה הקווסט הזה ואם הוא מתקשר לה``פ אז במהירות!!! -ליאת-

Prongs

New member
הוא לא קשור

הוא קצת מזכיר את ספר 3 זה הכל קווסט זה מן משחק מחשבה כזה אני מספר לך סיפור ומוריד חלקים ואת צריכה לגלות את הסיפור השלם הקווסט הזה הולך ככה איש נכנס לרכבת ומתישב ליד אישה. היא מורידה את הכפפה והוא רוצח אותה. הפקח של המשטרה אומר לו שהוא יכול ללכת לאחר חקירה קצרה. למה? תשובה האישה הייתה אישתו היא בימה את המוות שלה ע``י קריתת האצבע שלה (כמו מי?) ואז האשימו את הבעל והוא הלך לכלא. לאחר 20 שנה הוא מתשחרר ורואה אותה, היא נראת מוכרת אבל הוא לא בטוח ואז היא מורידה את הכפפה והוא רואה שאין לה אצבע אז הוא רוצח אותה על זה שהיא הרסה לו 20 שנה מחייו. המשטרה לא עושה כלום כי הוא כבר ישב בכלא על הרצח הזה וכי אי אפשר להעמיד לדין אדם על אותו פשע פעמיים. Prongs

:-()

וואו! מסובך! מישהו מצא את התשובה בכלל?? טאני יודעת מה זה קווסט אבל אני מעדיפה את היותר ברורים...אתה יודע....אלה שיש סיכוי לגלות את התשובה האמיתית שלהם...? אז....מה הנוכחי? (אם יש) ואם כבר הולכים על דברים לא קשורים: מישהו פה יודע צרפתית טוב ויכול לעזור לי? (במקום אחר אני מניחה) בתודה :) -ליאת-

Mixus

New member
מה דעתכם באמת לפרסם קווסט חדש?

אני לא כל-כך מתמצא בנושא-אחרת הייתי מביא קווסט...

Prongs

New member
כבר הביאו!

את האחד עם הטבעת.... והאוהל.... מי שנתן את זה תפרסם את זה שוב בשביל ליאת ומיקסוס Prongs

yearak

New member
הוא לא טפשי!!!

אני מוחה!!! (סתם בצחוק) ברוכה הבאה, אני יערה

Mixus

New member
היי!

מנחשת מי אני-? אני מניח שלא-אז בו נקל אלייך-זה אני,שי. אני קודם כל ממש ממש שמח שהצטרפת אחרי הפצרות ושיכנועים רבים-אני מבטיח לך-הרווח כולו שלך! ורציתי להסביר לך מהם הקווסטים שלנו-אבל אני מניח שיותר טוב משפרונגס עשה את זה-אף אחד לא יכול... מקווה שתהני! נ.ב מה שלום סאם? (-:

:) :) :) :) :) :)

פוצקוווווש!!! טוב...להשתלט על עצמי....לחשוב על האיכסה שמשחק אותו בסרט... (אגב: האיכסה הזה הוא בן 29 (סאם לא אמור להיות צעיר יותר מפרודו? לא יודעת בעצם...!) והוא הבן של זה ששיחק את גומז במש` אדאמס...!!! מבינים מאיפה הכיעור שלו הגיע!) בכל מקרה...זה לא קשור! למה אתה משנה פה כינויים כל הזמן?? טוב....אני מקווה שזה פורום נורמלי...! (לא להיעלב!) בכל מקרה...תודה! -ליאת- נ.ב-אני מקווה שלא התכוונת אלי ביויו כשאמרת שיש אנשים מעצבנים...!

Mixus

New member
לא-לא אלייך...

אבל לפעמים-שאת משועממת, את כותבת הודעות סרק, וזה מעט מעצבן... וזה פורום נורמאלי...את תיראי בעצמך...

טוב...

מעכשיו רק הודעות על רמה...באסה! :-( :-( :-( :-( :-( :-( והתפוזים *הרבה* יותר שווים מסמיילים! -ליאת- מה זה מיקסוס??

Panther

New member
אל תכתבי סתם

שלום, אבל עשי לי טובה אל תכתבי סתם הודעות, ואם את רוצה לדבר עם Mixus ולשלוח הודעות שמיועדות אליו תכתבי לו אותן באי מייל ואם את מכירה אותו תרימי טלפון ותדברי, אבל לא להציף סתם את הפורום. פנטר

:)

בסדר...אני לא אכתוב כאלה הודעות יותר...כבר כתבתי את זה....אז בשביל שההודעה הזו לא תתבזבז גם...הנה תמונה של האיכסה פיכסה שהשמועות אמרו שהוא עומד לשחק את לודו בגמן...יכסי! ביי -ליאת-

Prongs

New member
הוא ממש ממש טוב!

אבל איך לעזזל הם הגיעו אליו? ספר 4 כאילו... Prongs

Rita Skeeter

New member
מההה???

הוא איכסה פיכסה!!! הוא בכלל לא מתאיםםם!!!! נימוקים לעובדה שהוא מספר 4 (אפשריים, כן?) יש בהודעה ``אוווו`` למעלה....בכל מקרה...אמורות להיות לו בייבי פייס, אף שבור ושיער בלונדיני אם אני לא טועה...אני דמיינתי שיער חלק ולא שהוא יראה כמו כבשה קטנה!!! -ליאת-

למעלה