שאלה...

moon flower

New member
טוב לפי השמועות סלבי אמור להיות שם

וזה אם אני לא טועה, אני יהיה בטוחה כשערוץ הילדים ירענן את מלאי הפרקים שלו (בטח עד אז כבר כולנו ניזכר אז נבר מיינד)

yoo

New member
שטויות במיץ פטריות ירוקות!!

איזה סלבי ואיזה חשיש... (החומר שלהם דיי דומה תודו! XD) אין בכדור הג'י אס כלום!!! אני מההתחלה ידעתי את זה, אבל כמה אתרים ישראלים טיפשיים החליטו שסלבי נמצא בכדור... כבר יותר הגיוני שיוסי ביילין נמצא שם... XD

Pikachuit!

New member
אם אתה לא יודע...

זאת ממש לא המצאה של אתרים ישראליים, לפי המשחק בכדור הג'י אס נמצא סלבי... אז מן הסתם שבכדור הג'י אס שבסדרה יהיה גם סלבי XD

Suikun

New member
לאלאלאל

חשופית שכמותך במשחק הוא לא יוצא משם כששמים את הכדור על המקדש שלו אז סלבי מגיע לשם, אבל הוא לא יוצא משם :X לפי השערתי הכדור הוא חפץ שנועד לזמן את סלבי מזמנים שונים וכל מני כאלה, יעני, שאם צריכים אותו שמים את הכדור במקום שהאנשים סוגדים לו ואז הוא בא לעזרה או משהו כזה X_X בטח יעשו על זה פרק או ספיישל מתישהו..

הם כבר עברו ליד המזבח הזה אגב

בפרק ההוא שהם עזרו לילד לעבוד בצוות עם הפרפדג' שלו כדי שיחתוך עצים לפחם... ראו את המזבח הזה אבל לא התייחסו אליו בכלל

יש גם איזה שהוא מזבח בסרט ה 4

שסלבי לוקח את סאם לטייים טראוול אז הוא נמצא ליד מזבח אבל אני לא יודע מה המטרה שלו באמת

Suikun

New member
אני זוכר

נדמה לי שאמרו שזה המזבח לאל היער ששומר עליו, והיה שם לחם.. אבל זהו. ובסרט הרביעי זה לא אותו מזבח.

למעלה