שאלה.....

שאלה.....

משהו מבפנים מציק לי נורא. האם עליי להתוודות? ולהחזיר את הכאב הנורא? פסיכית.

Mrs.Dvash

New member
עדנו`ש

אני חושבת שכדאי. גם אם זה יחזיר לכמה דקות, שעות, ימים את הכאב - עדיין זה יוציא אותו ממך, את תפרקי את מה שעל ליבך, תוציאי את זה סוף סוף החוצה במקום שזה יישב בבטן ויאכל אותך. לכי על זה...

Mrs.Dvash

New member
חבל.....

אבל אם תתחרטי, אנחנו פה. שיהייה לך יום טוב [הבנתי שאת לא מרגישה כ``כ טוב...], תנוחי הרבה מתחת לפוך, ותשתי תה :) דובש.

תודה דובשניתי.....

אני ירגיש יותר טוב אני מקווה... אני אלך לחזור קצת על כמה דברים... אי אפשר להישאר מטומטמת לנצח... הפסיכית הנג`סית....

Mrs.Dvash

New member
קודם כל למה פסיכית!?

דבר שני רצוי להדגיש ולהבהיר שאת לא מתקרבת אפילו להיות נג`סית. ו... תקראי את מה שאוסי כתבה לך אולי זה יעזור לך גם. יאללה רוצי למיטה ותתכסי טוב טוב :)

אאאאפפפפפצצצ```יייי!!!!!

באמת רעיון לא רע... כי באמת קררר פה! אולי אני אסחוב את הפוך לפה וישאר איתכם. קצת משכיחים לי את הכאב. ואת האוכל שנמצא כמה צעדים ממני.. הפרה.

Mrs.Dvash

New member
Welcome Welcome darling.... B-)

אל תקחי את כל הפוך אלייך, אל תהיי רעה תכסי אותי גם!!!! ות`אמת בימים שאני נשארתי בבית והיו לי בולמוסי אכילה גם פחדתי,גם לא ידעתי מה לעשות, וגם ניסיתי להתרחק מהמטבח כמה שרק אפשר... אבל את יודעת מה פתר לי הכל - אהבה. פשוט כך. לא יודעת אם זה הפתרון לכולם, ואני גם לא ממוחית בנושא ולא רוצה להתיימר להגיד מה טוב ומה רע. תשארי אתנו פה, איפה שאוהבים אותך, איפה שחם ונעים, ואיפה שיש חיוכים :)

פפפחחחחח.......

אהבה?!?!??!? אני!?!?! רק מכוניות נמשכות אליי... והנה קחי קצת פוך..... קרררר..... תגידי אני מכינה פה תה רוצה גם!?

Mrs.Dvash

New member
עדנו`ש

ואוו כמה שיש לי להגיד על אהבה אבל זה לא לעכשיו כי אין לי את הזמן לכתוב.... בכל מקרה תעשי גם לי עם שניים סוכרזית :] או יותר טוב... יש לך קפה אגוזים?

:-( קפה!?!?!

אין לי........................נגמר.........חיסלתי......חזירה שכמותי.... התכוונתי להכין ``תה טיבטי להרזיה בטוחה``... ממש גועל....אבל אם את רוצה יש גם ויסוצקי.. שניים סוכרזית!??!- אין בעיות... מיד.. הינה המים מבעבעים.. נו מה את מחליטה?...

Mrs.Dvash

New member
לא לא פיחס טה טיבטי!!!!!!!

זה גועל נפששששששששששששששששששששש בעעעעעעעעעעעעעעע ויסוצקי עדיף אבל גם תה ירוק ניסית פעם? , זה ממש מרגיע וזה גם מעולה למערכת העיכול. תנסי שווה.

אני אלופת התיונים ....

אני אומרת לך... תה ירוק, תה טיבטי, יונגבורן... מה לא עושים בשביל להיות יותר רזים הא!?! טוב אז יש לי תה ירוק גם רוצה?!?! אני לוקחת סיכון ונכנסת למטבח! לפני שהמים מתקררים.... היייייי ואל תגנבי לי את הפוך!!!!!!! יא גנבה (כמו הילדים בגן...פפפחחחחחח)

Mrs.Dvash

New member
אונה לך ואנננננהההההה לך :)

מי שהולך מפסיד.... יאללה לכי תעשי תה ירוק,שני סוכרזית ו... אמממ... זהו לצערי אני צריכה לחזור לעבודה :]

אוסי

New member
עדנלה...

אתמול הרגשתי ככה ... יודעת מה עשיתי ??? נכנסתי להתקלח...הפגתי את כל מתחים והמחשבות ... התלבשתי ..כמובן .. והלכתי לאותו אדם שבגללו המחשבות שיגעו אותי ... היום קמתי חדשה ...בעצם....... אפילו אתמול ירדה לי האבן מהלב... תנסי ...מומלץ... מקווה שתרגישי טוב ... אוסי.

אוסי ,בקשר לאותו אדם....

הרשי לי להודות לך יקירה על התייחסותך, בקשר לאותו אדם.... אי אפשר אין לי מושג איפה הוא, וגם אם ידעתי את פניו אני לא רוצה לזכור. סליחה שהכל כאן ברמזים, פסיכית.

אוסי

New member
זה בסדר מתוקה...

את לא צריכה להתנצל... תעבדי על עצמך.. בהצלחה ... אוסי.

dafna l

New member
עדנה

בכאב ישנו הוא שם תני לו ללכת ממך שחררי אותו את יכולה לעשות טקס קטן לכתוב את הכל על הנייר להבעיר מדורה ולשרוף את הנייר או הניירות תוך כדי שריפה בקשי עבורך שישחרר הכאב וילך ממך נסי בהצלחה

רעיון טוב...

הכאב הוא בעצם טרואמה איומה... גם על דף קשה לי לכתוב. קשה להיזכר. תודה, הנג`ס....

tairon

New member
לא לא לא לא ..

מצטער אבל פשוט לא את לא פסיכית!!!! לכל אחד מאיתנו יש דברים שמציקים לו ומפריעים לו נשמור אותם בבטן זה רק ישגע אותנו ויאכל אותנו לאט לאט נוציא אותם נשחרר אותם נרגיש טוב יותר

למעלה