אני חושבת שכדאי. גם אם זה יחזיר לכמה דקות, שעות, ימים את הכאב - עדיין זה יוציא אותו ממך, את תפרקי את מה שעל ליבך, תוציאי את זה סוף סוף החוצה במקום שזה יישב בבטן ויאכל אותך. לכי על זה...
אל תקחי את כל הפוך אלייך, אל תהיי רעה תכסי אותי גם!!!! ות`אמת בימים שאני נשארתי בבית והיו לי בולמוסי אכילה גם פחדתי,גם לא ידעתי מה לעשות, וגם ניסיתי להתרחק מהמטבח כמה שרק אפשר... אבל את יודעת מה פתר לי הכל - אהבה. פשוט כך. לא יודעת אם זה הפתרון לכולם, ואני גם לא ממוחית בנושא ולא רוצה להתיימר להגיד מה טוב ומה רע. תשארי אתנו פה, איפה שאוהבים אותך, איפה שחם ונעים, ואיפה שיש חיוכים
אין לי........................נגמר.........חיסלתי......חזירה שכמותי.... התכוונתי להכין ``תה טיבטי להרזיה בטוחה``... ממש גועל....אבל אם את רוצה יש גם ויסוצקי.. שניים סוכרזית!??!- אין בעיות... מיד.. הינה המים מבעבעים.. נו מה את מחליטה?...
אני אומרת לך... תה ירוק, תה טיבטי, יונגבורן... מה לא עושים בשביל להיות יותר רזים הא!?! טוב אז יש לי תה ירוק גם רוצה?!?! אני לוקחת סיכון ונכנסת למטבח! לפני שהמים מתקררים.... היייייי ואל תגנבי לי את הפוך!!!!!!! יא גנבה (כמו הילדים בגן...פפפחחחחחח)
אתמול הרגשתי ככה ... יודעת מה עשיתי ??? נכנסתי להתקלח...הפגתי את כל מתחים והמחשבות ... התלבשתי ..כמובן .. והלכתי לאותו אדם שבגללו המחשבות שיגעו אותי ... היום קמתי חדשה ...בעצם....... אפילו אתמול ירדה לי האבן מהלב... תנסי ...מומלץ... מקווה שתרגישי טוב ... אוסי.
הרשי לי להודות לך יקירה על התייחסותך, בקשר לאותו אדם.... אי אפשר אין לי מושג איפה הוא, וגם אם ידעתי את פניו אני לא רוצה לזכור. סליחה שהכל כאן ברמזים, פסיכית.
בכאב ישנו הוא שם תני לו ללכת ממך שחררי אותו את יכולה לעשות טקס קטן לכתוב את הכל על הנייר להבעיר מדורה ולשרוף את הנייר או הניירות תוך כדי שריפה בקשי עבורך שישחרר הכאב וילך ממך נסי בהצלחה
מצטער אבל פשוט לא את לא פסיכית!!!! לכל אחד מאיתנו יש דברים שמציקים לו ומפריעים לו נשמור אותם בבטן זה רק ישגע אותנו ויאכל אותנו לאט לאט נוציא אותם נשחרר אותם נרגיש טוב יותר