שאלה????

Abehar

New member
שאלה????

אני בטוח שכל מתנדב שואל עצמו: למה אסור לנו לדבר בקשר????? (זה חלומו של כל מתנדב)

orend123

New member
תראה

לא נראה לי שיש תקנה שאוסרת, פשוט יש נהגים שלא אוהבים לתת למתנדבים לדבר... ויש כאלה שכמובן כן... תראה, אם לדבר בקשר עושה לך רטוב אז גש לחנות הטויס-ר-אס הקרובה לביתך וקנה לך זוג מכשירי ווקי טוקי בש"ח ודבר אל עצמך כמה שתרצה...

MoonShield

New member
עד כמה שאני יודע זה תלוי בנהג

כמו שיש נהגים שאובססיביים לגבי הסירנה, ויש כאלה שנותנים לך לשחק עם זה חופשי...

Action force

New member
תגובה קלה.

למה לא נותנים? כי לא בא להם... כי אין צורך ממשי שאתה תדבר... חוץ מהחיסרון העצום- שבמקרה הצורך שאתה אל תדע איך לדווח בקשר. אבל זו כבר בעייה של המערכת-ברמה סניפית. זהו בעיקרון... לבנתיים פשוט תקשיב לצורת הדיבור של הנהג. תנסה ללמוד כשתיהיה בוגר, תוכל... סיונרה יונתן

MoonShield

New member
אתה כנראה מדבר אל ההוא ממקודם

כי אני באמת לא מתלהב מהקשר...

האחריות קובעת...../images/Emo43.gif../images/Emo104.gif

הנהג אחראי על מה שנאמר בקשר, על מילוי טפסים, על הטיפול בחולה ועל כל מה שקורה באמבולנס.מי שהאחריות על כתפיו - הסמכות בידיו.... לפי הנחיות הנהלת האזור אין להתיר למתנדב נוער לדבר בקשר ו/או להפעיל/לכבות סירנה. אני יודע שיש נהגים שמתירים לנוער לבצע את הנ"ל וכנראה אלו אותם נהגים שאינם מקפידים גם על הוראות אחרות של הנהלת האיזור, נהלי מד"א ובכלל.... ואם על חלומות מדובר...למה שלא תחלום להתאמן קצת יותר כדי לבצע את התפקידים (המאד חשובים) של מתנדב נוער קצת יותר טוב ? תשאיר את ה"שטויות" (ולדבר בקשר זה באמת חלק לא עד כדי כך חשוב בעבודתנו) לנהג...

orend123

New member
אמנון

אמנון, הנהג הקבוע נותן לי להפעיל סירנה. וזאת מהסיבה הפשוטה שהוא יוכל להתרכז בנהיגה. אבל זה בגלל שהוא סומך עליי ויודע שאני יודע מתי צריך להפעיל ומתי היא סתם רעש. אני לא יודע על אחרים שהוא נותן להם.

למעלה