שאלה...

ויקי.ש.

New member
שאלה...

שלום אנשים! אני קוראת את ההודעות שלכם ולעיתים מגיבה כבר כמה ימים...דבר אחד אני לא ממש מצליחה להבין, מה לעזאזל כותבים פה??? כלומר יש הודעות קצרות שנחשבות לחסרות תוכן והודעות ארוכות שמישהו מספר בפרטי פרטי משהו בחייו וכולם מתלהבים.יש אנשים שמספרים משהו קטן וכולם מתנפלים שהרמה יורדת... יש מכתבים שאין להם איזשהו רעיון מוגדר או עמוק ואף הם נחשבים שטחיים... מה לעזאזל לכתוב?? תעזרו לי כי אני אובדת עצות... ויקי

rastotman

New member
האמת היא

שלי אישית אין באמת מושג מה צריך לכתוב- זאת אומרת בתור חדשה. כשאני רק הגעתעי הייתי קצת אוטיסטית לאיך כותבים, והתעסקתי רק במי אמר לי מה ואת מי אני אוהבת- אח``כ התחלתי להעתיק סגנונות, אני חושבת שזה התהליך הטיבעי. בכל מיקרה, מגיבים לפי מי כותב את ההודעה ולא רק לפי ההודעה עצמה, ולפי כמה נחמד ונעים לקרוא אותה. והודעות קצרות, בעיקר של חדשים, בעיקר בלי איזה שאלה או משהו מעניין לענות עליו, הן משהו ממש רע.

hasaroot

New member
עד כמה הודעות זה נחשב חדש?

? לא סובל את הכובע הלבן

עד שאתה מתאקלם.

זה לא קטע של הודעות. אחרי הכל גם אני הייתי פעם חדשה. אתה מפסיק להיות `חדש` כשאתה מפסיק להרגיש אי נעימות על ``מה הם יחשבו אם אני אגיד ככה וככה?`` היו הרבה פורומים שעזבתי תוך חודש כי הרגשתי עדיין אי נעימות לכתוב. מקווה שעזרתי think floyd מיכל

ENIGMA

New member
עשי מה שכולם עושים...

תכתבי מה בראש שלך, מה שאת רוצה ומה שב לך, אבל...... יש כמה כללים שאסור אבל פשוט אסור לעבור עליהם ואת יכולה לקרוא אותם ע``י לחיצה על הכותרת למעלה כללי התנהגות בפורום ואם כבר קראת אותם אז את כבר יודעת מה הם.... וחוץ מזה אל תכתבי הודעות קצרות, מטומטמות וחסרות תוכן כי אז: 1. הפורום הזה יהפוך והופך לצ`אט לאט לאט 2. הרבה אנשים יתעצבנו ויתחילו לבר אלייך בטונים לא נחמדים p.s. יש לך שם מאוד יפה!!! אניגמה

Levinzone

New member
אוקיי..

קודם כל זה הודעת מנהל הפורום (איזה קטנונית אני) דבר שני- מה זה PS? אני יודעת מה הכוונה, אבל בדיוק ראשי תיבות של מה זה? Z.K (מתח אמור להבין) -יעל-

נעל

New member
דברים שרואים מכאן...

[שם] איך שנעל רואה את זה (והרי נעל, בתור מנהלת, אמורה לראות הכל), את צריכה לכתוב את מה שאת מאמינה שחשוב. ובמה שחשוב, משקיעים. התוצאה לא חייבת להיות ארוכה, אבל אורך לא תמיד מעיד על כך שהושקעה בהודעה הרבה מחשבה. לפעמים גם הודעות קצרות הן הודעות מאוד מושקעות. [כאן] כאן נמצא הקורא, והוא צריך לקרוא את ההודעה שלך. מומלץ לחשוב גם עליו בזמן שכותבים את ההודעה, כדי שהוא יוכל לראות ולהבין מכאן את מה שאת כתבת שם. לנסות לבדר אותו, לעניין אותו, לרגש אותו... בהצלחה, נעל ;-)

למעלה