שאלה...

• פותח הנושא snaps
  • פורסם בתאריך

snaps

New member
שאלה...

(ידיד שלי שאל אותי את השאלה הזאת אתמול...ולא ידעתי מה לענות לו...) אז..מעניין אותי לדעת מה אתם אומרים... הגודל-באמת קובע ??

לא ממש...

זה ממש דפוק למען האמת. ``שיו, אני בחיים לא אצא עם מישהו שיש לו פחות מ15`` איזה מן שטות זו?!

פו-הדוב

New member
תשובה זכרית לשאלה של snaps

היי snaps אני בן ובתור בן אני רק יכול להגיד לך שהגודל לא קובע אבל אנחנו או לפחות אני והחברים שלי מתעסקים בזה כי זה עניין דבילי של כבוד, בדיוק כמו השאלה הדבילית של ``מי יעשה את זה קודם``?,אנחנו יודעים שזאת ממש לא תחרות אבל נהנים להפוך את זה לתחרות,אין לי מושג למה אבל ככה זה. ביי פו-הדוב

Hell is beige

New member
טמטום!!!

עד שמישהי תראה מה באמת הגודל שלך או שהיא באמת רוצה להיות איתך... ואז זה לא יפריע לה... או שהיא שרמוטה... ואז מי שם עליה?

snaps

New member
זהו שגם אני

חושבת שזה דבר מטומם..וזה מה זה לא מעניין אותי מה הגודל שלו.. אבל,למשל, יש לי חברה שמה זה אובססיבית לגבי הגודל...(טיפשה..) ואני לא מבינה אותה...וגם להפך..הבנים...הם מסתכלים על הגודל של הבנות!!! ואל תכחישו...אולי לא כולכם..אבל חלק גדול מכם..הדבר הראשון שאתם מסתכלים עליו זה הגודל של החזה..! ואני לא מבינה למה ? עכשיו,בנים,תענו לי בכנות...מה כ``כ יפה בחזה גדול ?!

Hell is beige

New member
אוקיי

1 - כן, אנחנו אוהבים חזה, אבל זה לא קריטי, זה סתם משהו של חרמנים כמוני וזה לא משפיע בגרוש לגבי מערכת יחסים (יש הרבה בנות מושכות אפילו שיש להן חזה קטן ולהפך)... 2 - כאתה מרגיש לגבי מישהי משהו, לא משנה עד כדי כמה, הדבר האחרון שמכריע זה גודל החזה... 3 - גם גדול מידי זה מגעיל

חזה זה פריט חיוני מאוד בגוף האישה

אבל הפנים יותר חשובות לפי דעתי ... ראה דוגמא בריטני ספירס, גוף מושלם .. אבל איכס ..

kirk hammet

New member
איכס

גוף מושלם ??? גוף לא אמיתי !!!!! אני כבר כמה שנים נגד כל דבר שנועד לשפר את גוף האדם הניתן בצורה בלתי טבעית .... וסיליקון , חברייה , איננו טבעי !!!! ואל תגידו שהיא לא עשתה הגדלת חזה היא עשתה ועוד איך .......................

אני מכירה המון בנים

(כן, אני מכירה המון בנים, אבל...) שלא אוהבים חזה גדול, אלא ממש צוחקים על כאלה דברים. רוב הבנים שהכרתי הם חובבי 75B, לא שהם יודעים בכלל מה זה, פשוט דיי ברור שזה גודל שבנים מחבבים, וזהו. וחזה זה דבר יפה, בגלל זה בנים אוהבים אותו :)

אצלך הם מעדיפים לא לראות

אולי כי אין. וזהשאת מכירה הרבה בנים... אולי את מכירה הרבה, אבל הם מעדיפים לא להכי ר אותך.

hasaroot

New member
אחרי הרבה שיחות על זה

הבנתי ככה: בגלל שבד``כ לא ממש רואים את הפין פעם ראשונה שפוגשים מישהו, אז זה לא ממש עקרוני.... אבל כשמגיעים למצבים, אםזה גדול זו תוספת נחמדה מה גם שמבחינת הנאה העובי הרבה יותר חשוב מהאורך

למעלה