שאלה

אריק101

New member
שאלה

מישהו מכיר תוכנה שחוסמת סקריפטים זדוניים וחלונות קופצים וכל הכולרות שמופיעים באתרים פושטקים ומכניסים לך למחשב כאלה של WARZ ושות'. בתודה אריק101

xslf

New member
השתמש במוזילה/פניקס

לגלישה הרבה יותר נעימה וללא חלונות קופצים

dead e

New member
stop the pop

im using a free program called stop the pop u can find it at http://download.com.com/3120-20-0.html?qt=stop+the+pop&tg=dl-2001

uzi2

Active member
היא לא משבשת לך לפעמים את העברית?

בפורומים עבריים? ניסיתי כמה תוכנות לסינון פרסומות וביחוד פרסומות אגרסיביות. ניסיתי Naviscope וניסיתי Webwasher ושתי התוכנות עושות עבודה נפלאה בסינון פרסומות, אבל גם משגעות את אינטרנט אקספלורר כשזה מגיע לאתרים בעברית (אין לי שום מושג למה, ודווקא ניסיתי להבין - אולי xslf עם המומחיות שלה בנושא תעזור). בכל מקרה, בסוף עברתי במרבית הדפדופים לעבוד עם מוזילה שככל שהזמן עובר אני יותר ויותר אוהב את הדפדפן הזה, ובפורומים מסויימים אני עדיין עם אינטרנט אקספלורר, אבל שמקונפג ככה שמרבית הפרסומות המעצבנות לא עוברות (אבל זה גם מגביל את השימושיות שלו, דבר שלא קריטי לי כי ממילא דפדפן ברירת המחדל שלי הוא מוזילה). דרך אגב, אם להתייחס להערה של השואל, אז הנושא הזה דווקא מתאים להרבה מאוד פורומים בתפוז (מחשבים ואינטרנט, תוכנה וחומרה, וגם הפורום הזה סביר).

למעלה