שאלה...

tupac west side

New member
שאלה...

אני רוצה לקנות להתחיל לקנות דיסקים ופוסטריםשל אמנים (טופאק בעיקר) רציתי לדעת אם יש מקום שמוכר את הדברים במחיר טוב ושיש לו סחורה גדולה........ אני רוצה לקנות דיסקים מקוריים אז אל תגידו לי שוק הכרמל!!!!....

MyStiKaLL

New member
בנוגע לדיסקים

לדעתי ברוב חנויות טאוור-רקורדס יש לך מבחר די רציני, וגם בחנויות צליל, לגבי המחיר - יש תמיד כמה דיסקים במחיר יותר טוב. חוצמזה אתה יכול לחפש חנויות שעומדות להיסגר (ובמצב הכלכלי של היום יש הרבה כאלה
), ש'מחסלות' את הסחורה, ואפשר למצוא שם דיסקים במחירים לא רעים. לגבי פוסטרים - אז תיכנס אפילו לחנויות 'הפנינג', והם מוכרים שם פוסטרים של טופאק, דרה, סנופ ואמינם. חוצמזה, אתה יכול ללכת לחנות 'תומר' בדיזנגוף סנטר, שיש להם שם פוסטרים לא רעים בכלל (וגם מדבקות, אולי). האופציה השלישית היא לחכות שמישהו מהמשפחה\החברים שלך יטוס לחו"ל ולבקש ממנו שיקנה לך.

tupac west side

New member
תודה אח שלי...

אח שלי בלוס אנגלס אבל הוא לא מוצא את עצמו שמה.... אמרתי לו שיחפש לי שם דברים... תודה!!!...

MyStiKaLL

New member
אני די בטוח

שאם הוא יחפש ממש ממש טוב הוא ימצא חנות טאוור רקורדס בלוס-אנג'לס. אפילו לשם הם הגיעו

omritoto

New member
פוסטרים נראה לי אפשר לקנות ב..

יש בהפנינג (נראה לי יש של טופאק) ויש גם בחנויות דיסקים. למשל חנות הדיסקים האהובה עליי "מנסטר רקורדס" שבתחנה המרכזית בב":ש, יש שם...

למעלה