שאלה

ל נ צ ח

New member
אין נברא שלא יפחד מאמת האלוהים ../images/Emo70.gif

גם אני פוחד פחד מוות נורא מהקללה שיש בה ושמח ומאושר אני מברכתה הגדולה: - לידיעתך אני גבר ואיני שפן ולכן לא משתפן אני כרבים אחרים ולא בורח ממנה וגם כי ידוע לי מזמן שאין לאיש לאן לברוח מהאמת אמת האלוהים! היכן שהיא תחפוץ תמיד היא תשיג אותנו! ספר תהילים פרק לג (ו) בִּדְבַר יְהֹוָה שָׁמַיִם נַעֲשׂוּ וּבְרוּחַ פִּיו כָּל צְבָאָם: (יג) מִשָּׁמַיִם הִבִּיט יְהֹוָה רָאָה אֶת כָּל בְּנֵי הָאָדָם: (יד) מִמְּכוֹן שִׁבְתּוֹ הִשְׁגִּיחַ אֶל כָּל יֹשְׁבֵי הָאָרֶץ: (טו) הַיֹּצֵר יַחַד לִבָּם הַמֵּבִין אֶל כָּל מַעֲשֵׂיהֶם: (טז) אֵין הַמֶּלֶךְ נוֹשָׁע בְּרָב חָיִל גִּבּוֹר לֹא יִנָּצֵל בְּרָב כֹּחַ: (יז) שֶׁקֶר הַסּוּס לִתְשׁוּעָה וּבְרֹב חֵילוֹ לֹא יְמַלֵּט: (יח) הִנֵּה עֵין יְהֹוָה אֶל יְרֵאָיו לַמְיַחֲלִים לְחַסְדּוֹ: (יט) לְהַצִּיל מִמָּוֶת נַפְשָׁם וּלְחַיּוֹתָם בָּרָעָב: ~ * ~ שבוע טוב ומבורך, * ~ * ~ * ל נ צ ח * ~ * ~ *

איך זה מתקשר?

זה מתקשר בזה שלי יש תיאוריות שלמות להסביר את התשובות שלי.... אז חשבתי שאולי גם לאחרים... :)

פשששש

מממ לא חשבתי על זה :))) יפה.... :) למה לא לגרד? אמממ....כי תמות....זתומרת..לפי חלק מהתשובות.... לא שזה סיבה טובה לא לגרד.....אבל נו...תלוי למי... :)

שאלה

שלום אנשים, לא נראה לי שיצא לי לכתוב פה אי פעם, אבל יש לי שאלה, שאני שואלת בעיקר כדי לראות מה אנשים עונים עליה....מעיין סקר... ובכן, נניח שיש לכם כדור ענק מלא בריבועים שמכוסים בדבר הזה שמגרדים בכרטיסי גירוד של מפעל הפיס. מתחת לכל ריבוע יש עובדה אחת, פיסת מידע אחת. נניח שגירדתם את כל הריבועים מלבד אחד. אתם יודעים הההכככככללל חוץ מדבר אחד. שתי שאלות: 1. האם תגרדו את הריבוע האחרון? 2. מה לדעתכם כתוב מתחת לריבוע האחרון?

lordjek

New member
למה לא?

כי מתחת לריבוע יכול להופיע המשפט המסיים של "תעתועים" מאת ר' באך: "יכול להיות, שכל מה שכתוב כאן אינו נכון".

אהבתי

את התשובה שלך כי זאת היתה התשובה הראשונה שלי לשאלה של עצמי :) "כל העובדות על עכשיו היו שגויות" :) (כמובן שזה לא הגיוני...כי אז זה עובדה שאתה כבר יודע...ולכן זה לא יכול להיות העובדה האחרונה שתלמד...לפחות לא במילים האלה, אולי איזה עובדה שתסתור את הכל ואתה עוד לא יודע אותה...)

conatus

New member
משתתף מספר 645329

1. כן אגרד אותו. 2. פג תוקף הכרטיס אנא רכוש חדש

מדהים

איך שאנשים אומרים דברים בצחוק ואני מוצאת בזה עומק... אני טוענת שכשאדם ידע הכל הוא ימות, לכן, מבחינתי התשובה שלך זה מטאפורה לזה שהוא ימות והכל יתחיל מהתחלה.

למעלה