שאלה

בסופו של דבר כן.

בסופו של דבר, נראה לי שלטובת מדינת ישראל, כדאי שתקום לצידנו מדינה פלשתינאית. הסיבה העיקרית היא הדמוגרפיה - אם אנחנו רוצים להישאר מדינה עם רוב יהודי, אנחנו לא יכולים להרשות לעצמנו לספח שטחים עם כל כך הרבה לא יהודים. יתכן שהיה עדיף לנו שמצריים וירדן ישלטו בשטחים האלו, אך נראה שזה כבר מאוחר מדי והאופציה הזאת כבר לא קיימת.

locutos

New member
אל תבכי...

דווקא עונים לך, אם תחשבי על זה אין הרבה אנשים פעילים בפורום. צחי. אדוני השר. אני. להב ? פריפטס. אלוהים1980 ? שבלולה. נראה לי שזה הכל (מצטער מראש). אז כבר יותר מחצי ענו לך

נגד../images/Emo31.gif

מדינה פלסטינית פירושה חורבן בית שלישי,שתוביל לכיבוש א"י ישראל השלמה של היהודים. אני מסכים עם צחי שמדינה פלסטינית תהיה מקלט לטרוריסטים כמו ערפאת וחבריו במוקטעה. מדינה פלסטינית היא אסון כבד שאם לא נמנע אותו עכשיו,לא יעזור לנו כלום, ולכן בבחירות האלה הצביעו יותר מ2 מיליון איש נגד מדינה פלסטינית ובעד ישראל. העם בחר נגד! העם יודע מה הוא עושה!

locutos

New member
אבל שרון החליט בעד ../images/Emo10.gif

שכחת את זה. העם לא בחר נגד, העם בחר שרון.

eviv

New member
העם בחר "שרון" לא "ליכוד"

לא יודע אם נראה לכם מוזר או אם בכלל אם שמתם לב הליכוד שם כסמל שלו את שרון שאמר שהוא מוכן לעשות וויתורים כואבים בתשדירים לא הזכירו את הרעיונות של הליכוד אלה את רעיונותיו של שרון חלק מהעם בחר וחלק זה גם טעה כשבחר את שרון אבל לא משנה גם החלק שבחר את שרון בחר אותו כשרון שיעשה וויתורים כואבים בקשר לטענה שמדינה פלסטינית תיהיה מקום מסתור לטרוריסטים דבר זה מופרח בעובדה שהשמאל דוגמת מרצ מאמינים שצריך תקופת צינון שתרגיע את האיזור וטטהר את פעילי הטרור ורק אחרי זה תקום מדינה פלסטינית

locutos

New member
חזרת ...

אתה צודק, הליכוד משמאיל ... ומאבד בהדרגה אידיאלוגיה. אני רק מקווה שאנשים כמו צחי (
) בעזרת האמונה העיקשת שלהם בליכוד וביכולתו להשתנות יצליחו לשנות אותו. אני כבר עברתי לאיחוד הלאומי למולדת וחירות.

Zack DA

New member
תודה רבה ../images/Emo13.gif

דווקא מהסיבה הזאת הייתי רוצה לראות גם אותך בליכוד - כדי שיחד - מבפנים, נוכל להחזיר את הליכוד לשורשי הריוויזיוניזם.

Zack DA

New member
אביב, ברוך שובך

באמת חסרת לנו.
עם זאת, אני מקווה שברור לשנינו כי כדי לטהר את הטרור צריך לשנות דברים בחינוך ובממשל ובהסתה שלהם ולא ב"תקופת צינון".

SuB D

New member
פשש הליכודניקים נגד מדינה פלשתינאית

מה קרה? התעוררתם? תגידו לי,למה אתם תומכים בליכוד אם אתם נגד מדינה פלשתינאית? הרי בראש הליכוד עומד מנהיג שמאל מובהק שתומך ועוד איך תומך במדינה כזו. אז למה דווקא ליכוד? למה לא לתמוך במפלגות הימין האמיתיות במדינה? ליכוד זה ימין מזוייף,ליכוד זה מרכז עם נטיות שמאלה. בשבילי,רק מולדת.

Zack DA

New member
ליכוד זה לא ימין מזויף

זה לא סוד שחלק מעמדותיו של שרון אינן מקובלות על מרבית תומכי הליכוד. לבד מזאת, צריך להבדיל בין מה ששרון מדבר לבין מה שהוא עושה. ולסיכום אומר, שיש באמת לדחוף את הליכוד ימינה יותר במפה הפוליטית.

למעלה