שאלה

שאלה

יש לי פצעים בפנים,ואני לא יכולה לקחת רקוטאן. כבר שנים שאני משתמשת בשמן תינוקות לשיער כי הוא מסדר לי את השיער ולא מנפח אותו. הרופאת עור אמרה לי שאני אפסיק להשתמש בשמן,אך אני לא יודעת מה לשים בשיער כדי שהוא יהיה יפה ומתולתל. היא אמרה לשים בשיער משהו לא שמן. אם תוכלו בבקשה לענות לי או שתפנו אותי לפורום המתאים. תודה רבה.

תיראי, אני אישית כדיי שהשיער יסתדר

יפה אני שמה את הקרם גוף של קאסטרו בשיער.. אחרי מקלחת הוא עושה אותו פצצצהה. הייתי ממליצה לך עליו או על נטורל פורמולה.

דבי&

New member
אני משתמשת בקרם בשם גולדיס

הוא הכי טוב לי לתלתלים מכל הקרמים שניסיתי עד עכשיו. אם את רוצה משהו לא שומני יש מוצרים של פול מיטשל. אפשר לקנות במספרה והם מאוד יקרים אבל יש לו נוזל לא שומני שמעצב תלתלים מאוד יפה. אני משתמשת במוצרים שלו לאירועים מיוחדים.

ilanitso

New member
בעלת תלתלים

בתור אחת עם תלתלים שמנסה כל פעם מוצר אחר ואת כל הקומבינות האפשריות אני מצטרפת להצעה של רעות על נטורל פורמולה הם פשוט פצצה יש להם מגוון רחב של קרמים לשיער תנסי בכל פעם משהו אחר עד שתמצאי את הקרם שלך למרות שבכל מוצר שהשתמשתי הייתי מרוצה יש להם לחות ללא שטיפה וקרם עיצוב לתלתלים זה קרם יותר חזק שמקשה את השיער וכל תלתל במקומו מונח יש גם ספרי נדמה לי שקוראים לזה תלתלי קריסטל זה פשוט נוזל שמתיזים וזה מרטיב מעט את השיער ועושה ריח נהדר לכל היום זה בעיקר לרענון ועוד מסיכות למיניהם וג'ל חזק פחות וחזק יותר בקיצור תנסי ותהני אילנית

55

New member
גם מי שאין לה תלתלים יכולה להשתמש

בקרם הזה

למעלה