שאלה

שאלה

יש לי פצעים בפנים,ואני לא יכולה לקחת רקוטאן. כבר שנים שאני משתמשת בשמן תינוקות לשיער כי הוא מסדר לי את השיער ולא מנפח אותו. הרופאת עור אמרה לי שאני אפסיק להשתמש בשמן,אך אני לא יודעת מה לשים בשיער כדי שהוא יהיה יפה ומתולתל. היא אמרה לשים בשיער משהו לא שמן. אם תוכלו בבקשה לענות לי או שתפנו אותי לפורום המתאים. תודה רבה.

תשובה

אני לא יודעת אם הבעיה היא בפנים או בשיער.הרופאת עור אמרה שאולי זה בגלל השמן בשיער.

בובי

New member
שמן תינוקות מכיל מרכיבים כימים

ועד כמה שאני יודע הוא מיוצר מדלקים ויש אנשים שאלרגים אליו מומלץ להשתמש בשמנים טבעים. אני לא מומחה לשמנים אך נסי שמן שקדים או שמן שומשום בהצלחה

פצעים בפה ובעיות שיער.

בוקר טוב, ראשית אם מותר לשאול בת כמה את? האם התייעצת עם מעצב שיער לגבי האופציות השונות ולגבי מוצרים שהם טבעיים (שגם הם הרע במיעוטו)? למה את מתכוונת "פצעים בפה"? - היכן בפה ממוקמים הפצעים? - האם הם נמצאים תמיד או רק ב..? - האם הפצעים מדממים? - האם יש לך רוק בכמות גדולה יחסית? - האם יש ריח מהפה? אנא נסי לפרט כמה שיותר פרטים כי פצע בפה יכול להיות הרפס, אפטות ועוד ועוד.. - האם את לוקחת תרופות באופן קבוע? - האם את סובלת ממחלות באופן כרוני, גם חולי "קל"? - האם היו לך פעם בעיות בעור? אלו רק חלק קטן מאד מהשאלות שיש לברר לפני שיהיה בכלל ניתן להבין ולהתחיל לקבל את התמונה של הפצעים. וכמובן אנחנו חייבים לקבל אינפורמציה נוספת על מצבך הפיזי והאמוציונלי לפני שנוכל לברר מהי הבעיה וכיצד אנחנו יכולים לנסות ולעזור לך. רפואה שלמה שלומי זילברמן הומאופתיה קלאסית.

אני

בת 24. אני רוצה לשנות קרם לשיער ואני רוצה המלצה מכם. משהו שלא יהיה שומני ושלא יפגע בפצעים.

צר לי אני לא אוכל לעזור.

שלום רב, אני אישית לא ממליץ למטופלים שלי להשתמש במשחות / קרמים למעט במצבי טראומה / חבלה או נזק הנגרם ע"י גורם חיצוני. הניסיון ההומאופתי לאורך השנים מלמד כי שימוש במשחות / קרמים אינו מרפא אלא "מדכא" את המחלה ויכול בהחלט לגרום לנזק למערכות עמוקות וחיוניות יותר לאורגניזם (ניתן לקרוא על חלק מתופעות הלוואי בדפים המצורפים לכל משחה). אם תרצי לטפל בנושא העור והפצעים בצורה אחרת, ובהבנה כי הבעיה היא לא רק בעור, וללא תופעות לוואי משימוש בתרופה אותה ציינת, דעי לך כי ישנן חלופות אחרות, וההשפעתם על האורגניזם היא בריאה יותר. מאחל לך רפואה שלמה שלומי זילברמן הומאופתיה קלאסית.

מאיר72

New member
עדיף ללכת לאחד מבתי הטבע

ולשאול את המוכר על מוצר טבעי יותר מזה בו את משתמשת (רק תקחי בחשבון שהוא מעונין למכור בד"כ את הכי יקר) או לחילופין ישנם שמנים אחרים כגון שקדים, נבט חיטה וכו'. רפואה שלמה.

dudi adler

New member
אן דנדינו

שלום לך. יתכן שהשער השמן 'דוקר' את הפנים ויוצר פצעונים. גם חיטוט בפנים עלול לגרום לפצעונים. במקרה כזה-המנעי מהדברים הללו. חוסר איזון הורמונלי קטן, עשוי אף הוא לגרום לפצעים על הפנים. במקרה כזה, רפלקסולוגיה יכולה לאזן והפצעים יחלפו. דודי

שמש א

New member
שמן תינוקות

כמו שכבר נאמר, מכיל חומרים העלולים לגרום לרעיות, מה שגורם לפצעים בפנים. יתכן כי השמן נוגע בפנים ישירות ע"י השיער, או שהוא מגיע לשם בעת הזעה. בכל מקרה, אני יכולה להמליץ לך לנסות מרכך ללא שטיפה (למשל של נטורל פורמולה), שיתכן כי עשוי מחומרים ידידותיים יותר ויעשה לשיערך את אותו אפקט בו את מעוניינת.

למעלה