שאלה

Silver Surfer

New member
שאלה

איזה סידרה משודרת עכשיו ביפן? ואיזה בארה"ב? יש סידרה אחרי GT? (השאלות כמובן מתייחסות לסדרות של דרגון בול)

Prophet

New member
../images/Emo129.gif

ביפן- לא יודע אם בכלל משדרים
בארה"ב- סוף דרגון בול זי אין אחרי ג'י טי

wrong!!!!!!!!

יש אחרי ג'יטי המשך...די בי וי.זה לא שמועה...יוצר הסידרה..הכריז שאכן אנשים....יש את העונה הזו..דרגון בול זה...אומר..דרגון בול ורטיגו והיוצור הודיע על זה במסיבת עיתונאים בטוקיו.. הסידרה תצא ככל הנראה..2003ביוני.. יש בו שני סאגות..נאון..וסן שי.. בעיקרון על סגאת סן שי..אין לי מידע.אבל אני יודעת שסגאת נאון מתחילה בקו הזמן של טראנקס.. ...בסגאת סן שי..יש מיו מילחמה בין שתי בולמות.מי יותר חכמה:\

די אין חלאס לא יהיה עוד דרגון בול

זי וגיטי וכלום גוקו בפנסיה עם בוחטות של כסף שותה שמפניה ואוכל קוויאר די להפריע לו

Evil Beast

New member
יש!!! יש דיביוי!

בבדיביוי יהיה 2 סאגות נאון- שמספרת על התקופה של טראנקס ושד"ר ג'ארו יצר גז בשם נאון שהורג את רוב בני האדם ואז הם חוזרים לעבר ומנטרלים את הגז. בסגה השניה שאת שמה אני לא זוכר עוד לא יודע מה יהיה שם כי לא פירסמו עליה הרבה דברים. אבל מה כן- שהם יחזרו לעבר 2 הבולמות יעשו קרב מי יותר חכמה וגם וג'יטה ינהל את קפסול קורפ בגלל האי יכולת תיפקוד של טראנקס כמנהל. נ"ש איזה פרסומת מרגשת! איזו פרסומת פצצה! ממש בכיתי!(באמת!)

חח מה אתה אומר...........

כתבתי את זה לפני 10 דקות...לפניך.דהההההה נו רויצ'ו דביל......מי סותם ת'פה עכשיו?! שאט אפ .....

ash 1

New member
תפסיקו להאמין לשמועות כאילו הם

כאילו... כאילו... אני לא יודע מה! אבל תפסיקו עם זה!!!

thorondor

New member
פסססט, כנס רגע

גז ניאון קיים גם במציאות... אולי זו המצאה של גז חדשני ורעיל ביותר, אולי חמצן?

Evil Beast

New member
כן כן...

אני יודע שיש גז ניאון(גז אצילי שבאותה קבוצה ביחד עם גזים כמו הליום ארגון קריפטון ועוד) אבל זה אחר...

../images/Emo188.gifגייייצ'ו...יא הומו כנס....

יאללה יאללה סתומת'פה ...."סתמי?!" תגיד לחברות שלך...חבל......איןןןןןן....איזה דביל.....מה אתה משחק לי אותצה ראש קטן." זסתמי" רוצה אני סתירה?!....יאללה תרגיע

roychu

New member
אנשים כמוך מצחיקים אותי

את פשוט..פשוט... חסרת חיים "...."סתמי?!" תגיד לחברות שלך...חבל......איןןןןןן....איזה דביל.....מה אתה משחק לי אותצה ראש קטן"

למעלה