שאלה:

Ka Dargo

New member
שאלה:

מי עוד חוץ ממני משלם ללווין על ערוץ 14 (YTV) בתקווה שיחזירו את הסדרה???

sprqy

New member
מודה באשמה!! ../images/Emo3.gif

לא ברור לי למה השארתי. גם ככה אני משיג כל פרק בהורדה ברשת.. אבל תמיד יש תקווה.. כמו שאמר גדול ממני: "HOPE - IT'S ALL I'VE GOT" Crichton [email protected]

kelebrin

New member
לא רק בשביל פארסקייפ...

את YTV אני משאיר גם בגלל ""הקונפליקט האחרון" שחזרו בגדול לפני שבוע, ו... טוב, זהו בעקרון אבל אין בכלל השוואה בין לראות פארסקייפ במחשב לטלוויזיה, רוב הפרקים שאני מוריד הם באיכות בינונית בלבד, ואישית אני מעדיף פארסקייפ בטלוויזיה. דרך אגב, מצורף באנר להצלת הסדרה...

sprqy

New member
אתר להורדת פארסקייפ באיכות פצצה!!!

"רוב הפרקים שאני מוריד הם באיכות בינונית בלבד" - לא יכול להחמשך ככה!! יש ADSL??? אז למה לא להוריד באיכות מעולה??? מעכשיו לכל אוהדי פארסקייפ - אתר עם כל מה שתרצו כולל הפרקים החדשים של פארסקייפ יום אחרי שידורם בBBC2- SHAREREACTOR.COM בצד ימין למעלה יופיע הפרק החדש (יום שלישי כרגיל) לכל הפרקים האחרונים תעשו SEARCH. צריך להוריד גם תוכנה להורדה (גם בצד ימין למעלה) אני ממליץ על הEMULE גרסה משופרת של הEDONKEY. אם אתם מכורים כמוני לסדרה אני מציע לחבר את המחשב לטלוויזיה (בעזרת יציאת טלוויזיה בכרטיס המסך) ועוד יותר השקעה - לחבר את הכרטיס קול למערכת קולנוע ביתית!!! לזה אני קורה איכות בצפייה!!
לא ככה רואים פארסקייפ

sprqy

New member
סחתיין על הבאנרים! קבל את זה! ../images/Emo8.gif

הוא נראה לי די חדש ומדליק!!
מה לא??

למעלה