שאלה....

AirOHead

New member
שאלה....

איזה 10 שירים היום בפסקול של החיים שלכם? ולמה?

aphrodite

New member
תשובה..קודם כל אחלה שאלה.ובכן..``לס מווא טמה``של מייק ברנט-שיר מדהים.``regresa a mi``של טליה-גם רגש גם קצב.ולאחרונה

אני מאוד מתחברת לשיר ``אין לי ארץ אחרת`` -שיר חזק ואקטואלי גם אחרי שנים.

אוי איך אני אוהבת שאלות כאלה...

בדקתי את הנאפסטר בשבילך. זה הולך ככה: בפסקול של החיים שלי כיום (ולא -היום-, אלא אם התכוונת ליום הזה ספציפית ואז הייתי כותבת פה ``ליצן קטן נחמד``), אפשר למצוא בצד העברי קודם כל את ``איך זה שכוכב`` של מתי כספי, את ``נעה של הים`` של יזהר אשדות, את ``עטור מצחך`` (אריק אינשטיין) ואת ``רק בשביל לקבל חיבוק`` - איפה הילד. ובצד הלא-ישראלי, אפשר לפגוש את ``Space dye vest`` של דרים, את ``hey you`` של פינק פלויד, את ``Love you more`` של הביטלס (לא פשוט לבחור שיר אחד של כל להקה), את ``stairway to heaven`` של לד זפלין, ו... את ``I don`t want to say good bye to the summer``, נו, השיר הישן ההוא עם המפוחית והזמר בקול הנמוך, שאני לא זוכרת את שם הלהקה פתאום. וגם יצירה אחת שנקראת ``spanish love song``, שמי שלא מכיר פשוט מוכרח להכיר, תנסו בנאפסטר, וזה לא קלאסי. דולצינאה.

erlich

New member
אז ככה...

כבר שאלו את זה פה אני חושב, אבל זה אף פעם לא יכול להימאס. השירים וללא כל סדר חשיבות: 1. imagen של הגדול מכולם, ג`ון לנון. 2. A whiter shade of pale by Procal harem. 3. A whiter shade of pale by David lanz ביצוע אינסטרומנטלי מדהים של אותו שיר. 4. Streets of london by Ralph Mctell 5. החדר האינטימי שלי, תערובת אסקוט. 6. Here comes the sun, The Beatles 7. Mr. tamborin, Bob dylon. 8. אביב גפן, אור הירח. 9. אביב גפן, שיר תקווה (האימגין הישראלי). 10. Sometimes, Britny Spears. תודה, ארז. נ.ב. לקחתם ברצינות את השר האחרון הא?

AirOHead

New member
חחחח...

לרגע לא הבנתי איך קשור בריטני ספירס לשאר השירים...

erlich

New member
תגידי אמילי....

ואני מקווה שלא תעני על זה פה כי זה יותר שאלה פרטית, באי סי קיו שלי - 106362860 את התחפשת? איפה את גרה בצרפת, איפה את לומדת, כל מיני שאלות מטומטמות כאלה... תודה, ארז.

Black Star

New member
אני אענה לזה לפי איך שהבנתי ת`שאלה

טוב, אלו שירים שמזכירים לי דברים שאני עדיין זוכרת טוב ורואה בהם נקודת ציון זו או אחרת בחיי.. Creep- Radiohead Come as you are- Nirvana When I come around- Green day Queer- Garbage Nothing else matters- Metallica עברי לידר - לאונרדו איפה הילד- נפלת חזק / הביאו את הסתיו תערובת אסקוט- החדר האינטימי שלי Linger- Cranberries פורטיסחרוף- ניצוצות מתי כספי- איך זה שכוכב אחד מעז.. אריאל זילבר- רוצי שמוליק כשניקו תתחיל לדבר- צל כבד הבהרה: לא בהכרח השירים האהובים עליי (למרות שאל כולם יש לי סנטימנטים מאוד חזקים), פשוט שירים שמזכירים לי אירועים וכו`.. יעלי.

kirk hammet

New member
שנים פשוט

אני מחכה לשאלה הזאת ... רק מה , 10 שירים יקח לי זמן לחשוב ... 1- שיר שאני בטוח שהוא נכתב עליי איכשהו nirvana - lithium 2-k-ci and jojo - all my life - אני מרגיש מאוד קשור לשיר הזה 3 KoRn - a.d.i.d.a.s אני לא רוצה לשמוע צעקות סוטה ... אני פשוט בן ... 4- bobby mcferrin - don`t worry be happy מה שנהיה המוטו שלי בשנה האחרונה 5-xuxa ilarie - מהילדות שלי , אני פשוט נגנב מהשיר הזה , ותמיד נחמד שיר כזה 6- green day - time of your life , השיר הזה פשוט מ-ד-ה-י-ם ! 7- hugo montenegro - the good the bad and the ugly soundtrack את המנגינה הזאת אי אפשר להפסיק ... 8- beatles - come together הייתי חייב שיר שלהם , התלבטתי קצת , והנה זה 9- נוער שוליים - ציירי לך שפם - אני זוכר אותו עוד מימי ילדותי העשוקה , השיר הראשון שאהבתי ... 10 - ואלה שמות - אריק איינשטיין - כי כדורגל זה החיים בשבילי ... נשארו הרבה שירים בחוץ , שאני אוהב אולי יותר - אבל פשוט לא השפיעו עליי כמו אלה ....

snaps

New member
תשובה

Nirvana-Lithium Nirvana-Come as you are Radiohead-Creep U2-One Pink Floyd-Shine on you crazy dimond Metallica-Fade to black Scorpions-Wind of change Queen-The show must go on REM-Everybody hurts Dream Theater-Another day

Well well well

Mettalica - nothing else matters Mettalica - unforgiven 2 Mettalica - one U2 - one Bon Jovy - its my life Bon Jovy - thank you for loving me Red Hot Chili Pappers - Californication Red Hot Chili Pappers - Road trippin West life - My love Eminem - just dont give a fuck

שאלה יפה ...

1.Led ZeppElin - Stairway To Heaven 2.Cranberries - Zombie 3.Roger Waters - Amused To Death 4.Pink Floyd - Time 5.Scorpions - Still Loving You 6.Jimi Hendrix - Hey Joe 7.Guns N` Roses - Don`t cry 8.David Gilmour - There`s No Way Out Of Here 9.Beatles - In My Life 10.Queen - Bohemian Raphsody

PsiChO

New member
כל שיר שאני הייתי בוחר מופיע פה...

אהבתי את הטעם שלך אח שלי... מאברוק...:)

Hell is beige

New member
בחירה קשה... ואני יודע שהטעם שלי

מעוות 1) Scorpions - Send me an angel 2) מוניקה סקס - סאן חוזה 3) Led zeppelin - Black dog 4) (Guns and roses - Move to the city (Live jazz redo 5) Iron Maiden - Can I play with madness? 6) Meat puppets - Lake of fire 7) Spin doctors - Jimmy olsen`s blues 8) Ugly kid Joe - Jesus rode a harley 9) Suede - Filmstar 10) Nirvana - Serve the servents

kirk hammet

New member
מאוד מעוות ...

אני חייב להודות ,שעל חלק מהשירים האלה בכלל לא שמעתי .... למעשה על 7 לא שמעתי רק על לייק אוף פייר , ששמעתי רק בביצוע של נירוונה (כן אני יודע שזה וplateau הם של המיט פפטס ...) בלאק דוג שלדעתי חביב לא יותר מזה , ועל סרב דה סרבנטס , כי יש לי אותו במחשב ובדיסק in utero

flowr..

New member
לא יודעת...

צריך קצת זמן להחליט על 10 שירים מסויימים שיהיו בפסקול של החיים שלי... ובהחלט יכול להיות שאני אזכר בשירים יפים אחרי שאני אכתוב את ההודעה הזאת.. אבל בינתיים- 1.Hooverphonic-Eden 2.Mansun-Wide open space 3.Bjork-Joga 4.Nirvana-Lithium 5.Radiohead-Street spirit 6. Manic street preachers-If you tolerate this your children will be next 7.Manic Street Preachers-Nobody loved you 8.Ugly kid joe-Cats in the cradle 9.Wallflowers-One headlight 10.Aerosmith-Cryin` ויש הרבה יותר מ-10 שירים...

Funeral_Drum

New member
כך:

Pink Floyd- Echoe Led Zeppelin- Babe I`m Gonna Leave You Deep Purple- Child in Time (הגרסה החיה) Jethro Tull- Thick as a Brick Dead Kennedys- Holiday in Cambodia Velvet Underground- Sweet Jane Pink Floyd- Dogs Genesis- The Musical Boy Genesis- Dancing With the Moonlit Knight System of a Down- Snowblind הייתי ממשיך כנראה עד שהייתי רושם את כל הפלייליסט שלי.. shine on

Funeral_Drum

New member
אה, וגם

עננים שחורים של עמיר (או אמיר) לב. וג`ירפות של ג`ירפות. זה כבר 12 בסך הכל, אבל מי סופר.. shine

למעלה