שאלה

taya

New member
יש בעיות עם הוורד שלי

ובכלל עם המחשב, אז אם לא אכפת לך: Lithium ------------------------------------------------- I`m so happy `cause today I`ve found my friends ... They`re in my head I`m so ugly, but that`s okay, `cause so are you ... We`ve broken our mirrors (Alt: We broke our mirrors) Sunday morning is everyday for all I care ... And I`m not scared Light my candles, in a daze `Cause I`ve found god Hey, hey hey (x6) I`m so lonely, but that`s okay, I shaved my head ... And I`m not sad And just maybe I`m to blame for all I`ve heard ... But I`m not sure I`m so excited, I can`t wait to meet you there ... But I don`t care I`m so horny, but that`s okay ... My will is good Hey, hey hey (x6) (x2) I like it - I`m not gonna crack I miss you - I`m not gonna crack I love you - I`m not gonna crack I killed you - I`m not gonna crack I`m so happy `cause today I`ve found my friends ... They`re in my head I`m so ugly, but that`s okay, `cause so are you ... We`ve broken our mirrors (Alt: We broke our mirrors) Sunday morning is everyday for all I care ... And I`m not scared Light my candles in a daze ... `Cause I`ve found god Hey, hey hey (x6) (x2) I like it - I`m not gonna crack I miss you - I`m not gonna crack I love you - I`m not gonna crack I killed you - I`m not gonna crack

shay or eli

New member
אין פה אף אחד שמקשיב למנסון?

אם יש פה אנשים שמקשיבים למרילין מנסון, או אפילו מעריצים אותו ופוחדים להגיד את זה בגלל התגובות של כל חסרי הטעם האלה שלא אוהבים את מנסון, אז אני רוצה להגיד לכם: אל תפחדו! צאו מהארון! אתם לא היחידים. יש עוד יותק מ-4 מיליון כמוכם בעולם. מנסון הוא סך הכל זמר אדיר,ו זו לאבושה להקשיב למוסיקה שלו, וגם להעריץ אותו. אם עדיין קשה לכם מדי, אתם יכולים להישאר בעילום שם. סך הכל, זאת האינטרנט. אני מצרף להודעה את הכתובת

taya

New member
אני לא יכולה להתאפק

``סך הכל, זאת האינטרנט``?! מה דעתך על- באינטרנט הינכם יכולים לשמור על אנונימיות, לכן אין מה לפחד מתגובות עיונות, כיוון שתגובות מסוג זה לא ישפיעו על חייכם בכל דרך שהיא. זה לא ניסוח קצת יותר נכון? דבר נוסף- זהו פורום רוק, ואני משערת שאפשר לצרף לרוק מטאל [אני יודעת, זה בכלל לא אותו הדבר, אין מה להשוות בלה בלה בלה, תמיד זה בא אחד ליד השני], לא צולבים פה אף אחד, אז אם אכן יש מעריץ נסתר של מרלין מנסון, הראה את פנייך!! אנחנו באנו לדבר על רוק [ושוב בואו נכניס את מטאל תחת ההגדרה ``מוזיקה-שהתפתחה-מרוק-ולכן-אפשר-לכנות-אותה-כבת-או-אחות-של-רוק``] וזה שאני לא אוהבת את מרלין מנסון לא אומר שאני אקטול אותך בגלל שאתה אוהב אותו, מצידי תנהלו פה דיונים ארוכים על סוג האודם שבו הוא משתמש, סליחה- לא אל תעשו את זה, מצידי תנהלו דיונים ארוכים על צורת הנגינה הייחודית שלו [??], הגיטרה שלו או האלבום האחרון. וחברים, זכרו תמיד- חופש הביטוי והדעה! תנו לאנשים הזדמנות, גם אם לדעתכם המוזיקה שלהם היא זבל, איש איש באמונתו יחייה. תודה.

hagar_gefen

New member
למה לצאת מהארון????

אני חולה על מרילין מנסון...... אני לא יודעת למה צריל לצאת מהארון אם לא נכנסתי אליו בכלל..... אני מאוד גאה בזה שאני שומעת אותו ואפילו שאין פה הרבה כאלה זה לא מזיז לי! יש לו שירים גדולים ואני ממליצה עליו בחום!!!!! הגר!

ortalc1

New member
די לחזור על אותה הטעות!

אני משתגעת ממשהו שחוזר על עצמו בצורה שנהייתה מעצבנת.... מרלין מנסון, זה לא הסולן... מרלין מנסון זו הלהקה!!! בריאן וורנר הוא הבן אדם שאותו כולם מכנים מרלין מנסון... אז.... להבא..

shay or eli

New member
מרילין מנסון זה גם הסולן וגם הלהקה

בריאן וורנר החליט לקרוא לעצמו מרילין מנסון, וכך גם לגבי הלהקה. כשקוראים לסולן מרילין מנסון זו לא טעות.

למעלה