שאלה

Some1here

New member
שאלה

יש לי שכבת טקסט שעשיתי עליה אפקטים שונים של Layer Style (Bevel&Emboss...). אני מעוניין לעשות עליה Adjustments אבל זה לא מאפשר לי. איך אני הופך את האופציה של ה-Adjustments לאפשרית?

yanivfel

New member
שכבת טקסט - הסבר קל.

הטקסט הוא מידע הנשמר וקטורי עד כמה שאפשר... עד שאתה מחליט שאין לך יותר צורך בעריכתו בתור וקטורי. לשם הפיכתו למידע פיקסלי (Raster) עליך לבחור באפשרות Rasterize Layer. ...ואז תוכל לבצע בו שינויים ברמת הפיקסלים.
בהצלחה!

Some1here

New member
תודה רבה ועוד שאלה קטנה

האם אחרי שעשיתי על שכבת הטקסט את ההאפקטים השונים אני יכול לשנות את הכיתוב של הטקסט לכיתוב אחר?

Prophet

New member
...../images/Emo129.gif

אחרי שעשית לזה Rasterize אתה לא יכול.. תצטרך לעשות (Undo (Alt+Ctrl+Z לשנות ולעשות לזה Rasterize שוב...\ אבל אם רק שינית אפקט אתה יכול...

איה@

New member
התשובה היא לא. אבל.....

אני ממליצה לך לשכפל את שיכבת הטקסט לפני שאתה משנה לה את המוד, כך שתמיד תוכל לחזור לשכבת הטקסט ולתקן. ועוד טיפ: אם אתה רוצה "להעתיק" אפקטים שיצרת על שיכבה מסויימת (כמו צל, אמבוז וכו') - מקש ימני על השכבה -בחלון השכבות - יש את האפשרות "העתק אפקט" ואז עבור לשכבה שאתה מעונין לבצע בה את השינוי - ושוב מקש ימני על השיכבה - והדבק. כך שאם אתה שומר את שיכבת הטקסט המקורית - תמיד תוכל לחזור ולתקן ואז לשנות לה את המוד - ו"להדביק" לה את האפקט. מקווה שעזרתי בהצלחה.
איה.

למעלה