easyjet זול יותר ומהיר הרבה יותר..
ח חלב מוקצף New member 2/2/03 #25 כנס ללינק, ותראה... כמה שתזמין יותר מוקדם - ככה יהיה יותר זול... בינתיים הכי זול שראיתי שם זה 8 יורו....
כנס ללינק, ותראה... כמה שתזמין יותר מוקדם - ככה יהיה יותר זול... בינתיים הכי זול שראיתי שם זה 8 יורו....
ח חלב מוקצף New member 2/2/03 #27 וכמובן - בל נשכח את... ריאן אייר!! לא להבהל מהמחירים הזולים....! לונדון-בריסל - פאונד אחד!
ח חלב מוקצף New member 2/2/03 #28 אגב, תומר - היעדים משתנים קצת בין נקודות המוצא בלונדון... יש יעדים שיוצאים מלוטון, יש שיוצאים מגטוויק ויש שיוצאים מסטנסטד, וגם המחירים מהם קצת שונים. אמצע שבוע יותר זול וכו´... שווה לבדוק ביסודיות...
אגב, תומר - היעדים משתנים קצת בין נקודות המוצא בלונדון... יש יעדים שיוצאים מלוטון, יש שיוצאים מגטוויק ויש שיוצאים מסטנסטד, וגם המחירים מהם קצת שונים. אמצע שבוע יותר זול וכו´... שווה לבדוק ביסודיות...
ח חלב מוקצף New member 2/2/03 #21 קודם כל - אני לא "אתה" אלא "את" - ובשַלוֹש וחֵצִי הַשַנִים האַחֳרוֹנוֹת אָנִי חַיָה בפּרוֹבִינציָת "צפוֹן הוֹלָנד", רוֹב הזְמַן בְּאַמְסטֶרדַם. מקווה שעכשיו זה יותר ברור. (מקווה שאתה לא מתגייס לממר"מ).
קודם כל - אני לא "אתה" אלא "את" - ובשַלוֹש וחֵצִי הַשַנִים האַחֳרוֹנוֹת אָנִי חַיָה בפּרוֹבִינציָת "צפוֹן הוֹלָנד", רוֹב הזְמַן בְּאַמְסטֶרדַם. מקווה שעכשיו זה יותר ברור. (מקווה שאתה לא מתגייס לממר"מ).
P polekiko New member 2/2/03 #31 חלב מוקצף, אני מצטער... חשבתי שזה בן כי חלב זה זכר... את צריכה לקרוא לעצמך "מקציפת חלב" או משהו כזה... בכל מקרה, אני יהיה קרבי ואני לא ילך לממר"מ... (אני לא עד כדי כך חכם!!)
חלב מוקצף, אני מצטער... חשבתי שזה בן כי חלב זה זכר... את צריכה לקרוא לעצמך "מקציפת חלב" או משהו כזה... בכל מקרה, אני יהיה קרבי ואני לא ילך לממר"מ... (אני לא עד כדי כך חכם!!)
ח חלב מוקצף New member 2/2/03 #35 חברת תעופה באירופה עם מחירים מאוד מאוד זולים... משרדיה הם באינטרנט.
ח חלב מוקצף New member 2/2/03 #33 זה בסדר, שמנו לב והכינוי שלי הוא תרגום מהביטוי ההולנדי opgeklopte melk שזה חלב מוקצף. קוראים את זה: אוֹפּחֶקלוֹפּטֶה מֶלְֹֹק
זה בסדר, שמנו לב והכינוי שלי הוא תרגום מהביטוי ההולנדי opgeklopte melk שזה חלב מוקצף. קוראים את זה: אוֹפּחֶקלוֹפּטֶה מֶלְֹֹק