שאלה

הם סתם סתם!

הם לא באמת רוצים את עלה ירוק, זה רק כמו שנעפ אומרת מתלהבים יצורים יו יו נצביע עלה ירוק ונהיה המאאאגניבים של השכבה ייפי ייה

לללא...!

הוא יעשה את הדבר הנכון, ויידמור עניין עם הערבים האל אחת ולתמיד! אבל זה לא המקום לוויכוחים פוליטיים... נועה.

שאלה

ואל תתחילו "תנועת הצופים היא תנועה א-פוליטית! בלה בלה בלה ! בלי בלה בלו! מה את שואלת את זה בפורום צופים?!" טוב טוב! לא להתעצבן! אני שואלת ומי שרוצה לענות שיענה! חחחח במי אתם בוחרים? יענו...הייתם רוצים לבחור :)

המחסנאי

New member
ניצחתי בהתערבות

התערבתי עם עוד שני חברים כמה מנדטים יקבלו עלה ירוק ואני ניצחתי

בלע

אני שונאת את אלה:"יאא עלה ירוק זה מאגניב! אני אצביע להם!!" כאילו מה הקטע שלהם??????? אהה???? בלע חחחח משעמםםםםםם לייייייייי

בובה,יש לך טעות!

תנועת הצופים היא תנועה פוליטית!!! מה שמבדיל אותנו מתנועות אחרות זה שאנחנו א-מפלגתיים! הצופים לא קשורים לשום מפלגה ולכן את כל הכסף אנחנו מקבלים ממשרד החינוך,בניגוד לתנועות אחרות שבהן את הכסף מקבלים גם ממפלגות ואירגונים שתומכים בהם. ולמה אנחנו פוליטיים? כי פוליטי משמעו מעורב חברתית. והצופים-כל חניך בד' יודע-מעורבים חברתית! מקווה שהבנת,ותנסי לא לחזור על הטעות הזו שוב (היא די נפוצה והיא ממש לא נכונה) לימור פוליטית,לא מפלגתית!!

צודקת...

ליפני הבחירות באמת הסבירו לנו את זה באריכות, שאם יישאלו אותנו דברים נדע לענות...
וזה פשוט פרח לרגע מראשי... וחוץ מיזה לא היה לי כוח להיתכווח, ועוד חוץ מיזה זה פורום צופים לא פוליטיקה...
נועה.

למעלה