שאלה

שאלה

אם אתם יודעים שיש לכם תחרות בסוף השבוע כמה תתאמנו לפני?? שימו בבקשה תמונות ודורון שימי תמונות של טאורה בבקשה......

תלוי על איזה סוס,כמה אני מכירה אותו

ואם הוא עובד ע הילדים. למשל לפני התחרות עם דיזל (הוא לא עובד עם ילדים) רכבתי עליו 4 ימים וקפצתי איתו יומיים מתוכם. יום אחד אני, יום אחת חופית, יום אחד נסענו לאימון ביגור ושתינו קפצנו, יום אחר כך אימון אצלנו שתינו קפצנו, אחר כך חופית ויום שישי אני... זה שחטפתי זעזוע מוח יום שבת זה לא הדבר החשוב
בעקרון את המסלול של האימון אנחנו עושים מאוד קשה, פניות חדות, כניסות קשות, מכשולים מפחידים אבל לא גבוה, אנחנו עובדים על איכות ולא סתם לרוץ ולהגיד- "יא קפצתי 160 אתמול!" אבל לפעמים אנחנו גם בכלל לא עושים מסלול לפני תחרות אלא רק עובדים על איכות של כניסה ויציאה ממכשול, על טאורה למשל אני רוכבת יום או יומיים לפני תחרות, את טאורה אני מכירה ויודעת מה לעשות עם כל המצבי רוח שלו, כבר קרה לי שהוציאו אותו לתחרות של ילדים ואני סתם הלכתי איתו במנז כדי לחמם אותו לילדים ואז המדריך שלי שאל אותי אם אני מתחרה, אמתי לו שלא, אז הוא אמר- יש לך דקה להתחמם איתו בקפיצות ואת נכנסת, לא הלכתי מסלול בכלל, לא קפצתי על טאורה חודשיים!!(הייתי בחו"ל) נכנסתי, עשינו נקי ובזמו הכי מהיר וניצחנו

נכון וגם.............

למשל אני... אז אני משתדלת לרכב כמה שיותר על הסוס באותם ימים שיש לי שעור... אני רוכבת רק פעמיים בשבוע... ולמשל אם אני אצא לתחרות ביום שבת.. אז לא רכבתי על הסוסה חודש!!!! ואתמול שהייה לי שעור לקחו לי אותה...והיום שיש לי שעור השלמה אז זה שיוצא איתי יקח אותה! וביום שישי אני ארכב עליה.. אני רוצה לעבוד עליה בעיקר על המהירות שלה.. כי היא טסה!!!!ועל הכניסות בעיקר!

למעלה