שאלה

unbeliver

New member
שאלה

אני יודע שזה לא ממש קשור לגראנג אבל מישהו כאן אוהב את ?therapy

unbeliver

New member
סוף סוף

שנים שאני מחפש אנשים שאוהבים אותם פרט איזה שירים? דיסקים?

DinoJr

New member
בטח

אחלה להקה, אחלה שירים, הכל קליט פשוט ובנוי לפי אותה שבלונה של בית-פזמון... אבל לא מאוס כמו הפופ-מטאל שהולך היום. נתנו הופעה פיצוץ ברוקסן בזמנו, מישהו (מהחטייארים הזקנים) היה? האמת יש לי רק את nurse, troublegum וגם ep בשם hats off to the insane (שאין בו יציאות מלבד opal mantra). היה לי גם את הדיסק שאחרי troublegum (הענק!) שאני לא זוכר את שמו וממילא אבד מזמן... זה אולי לא גראנג´ סיאטלי כשר למהדרין, אבל בשביל כל מי שגדל אל התקופה, therapy? הם בלתי נפרדים מהתקליטיה.

DinoJr

New member
בטח

אחלה להקה, אחלה שירים, הכל קליט פשוט ובנוי לפי אותה שבלונה של בית-פזמון... אבל לא מאוס כמו הפופ-מטאל שהולך היום. נתנו הופעה פיצוץ ברוקסן בזמנו, מישהו (מהחטייארים הזקנים) היה? האמת יש לי רק את nurse, troublegum וגם ep בשם hats off to the insane (שאין בו יציאות מלבד opal mantra). היה לי גם את הדיסק שאחרי troublegum (הענק!) שאני לא זוכר את שמו וממילא אבד מזמן... זה אולי לא גראנג´ סיאטלי כשר למהדרין, אבל בשביל כל מי שגדל אל התקופה, therapy? הם בלתי נפרדים מהתקליטיה.

Jam Head

New member
חחח

דוד שלי היה בהופעה שלהם ברוקסן , הוא סיפר לי שהוא קיבל את המכות של החיים שלו שם :)

unbeliver

New member
כן גם אחי

היה בהופעה וזה אחת ההופעות הטובות ביותר שהוא היה בה הדיסק אחרי truoblegum זה inferno love

למעלה