שאלה

dawn 14

New member
שאלה

אנג´ל לא יודעת איזה עונה כי זו שאלה נראה לי עונה 4 או 3 מישהו יודע אם יש משהו בין קונור לבין קורדיליה????

talrv

New member
את באמת רוצה לדעת?

לדעתי עדיף לך לא לדעת מה קורה, אבל אם את רוצה..
עונה רביעית אחרי שקורדי חוזרת מאיפה שהיא לא הייתה כישות עליונה (בלה בלה בלה), יש לה אמנזיה, והיא די מפחדת מאנג´ל או סתם לא רוצה לגור איתו והיא עוברת לגור עם קונור. וקונור דלוק על קורדיליה, לא שאני ממש מבינה למה, לא שמישהו מבין למה, כאריזמה נראית לא משהו בכלל. ואז יש איזה חיה שמורידה גשם של אש בלוס אנג´לס וקורדי חושבת שזה הסוף אז היא אומרת לו שכל החיים שלו לא היה לקונור משהו אמיתי, אז היא רוצה שיהיה לו משהו אמיתי ושוכבת איתו. כן, סקס מתוך רחמים, או סתם כי היא חרמנית (סלחו לי על השפה) זה המשהו האמיתי שהוא צריך, כי אחרי זה היא אומרת לו שהיא לא יכולה להיות איתו.

dawn 14

New member
זו התמונה הזו???

אני פשוט הורדתי את התמונה הזו והיא נראתה לי מוזרה אז ביררתי.

מינצו

New member
אם עוסקים כבר באיכס.. (אנג´ל 4)

אולי יפגישו את שני הטינאייג´רים שלנו- קונור ודון? הם יכולים להיות זוג משמיים....

Schnickelfritz

New member
את יודעת מה../images/Emo35.gif (אנג´ל 4)

זה יכול להיות דווקא ממש נחמד
מתאים לה הטיפוס ההרפתקני

dawn 14

New member
אתה רוצה לדעת??

עם כן אז עונה 4 אנג´ל
הבן של אנג´ל!!!!!!!!

bewiched

New member
ספויילר רביעית אנגל-מההההה?

ממתי יש לאנגל בן? איך זה שהוא מבוגר מספיק בשביל להיות עם קורדי? איך לאנגל יש בן בכלל? זה לא זרע מת?

יערה5

New member
מממממהההה???../images/Emo58.gif

לאנג´ל יש בן? איך זה שלאנג´ל יש בן הרי הוא מת (כלומר הגוף שלו מת) וממי הבן? ורק אל תגידו לי שהבן מקורדיליה אחרת אני ישתגע!!!

dawn 14

New member
דיי אני לא יודעת להסביר

תשאלו מישהו אחר אני רק שואלת לא יודעת לענות.

talrv

New member
אוקיי..

ספויילרים גדולים לעונה שלישית אנג´ל!!! נכון שאנג´ל שכב עם דרלה בעונה השנייה? אז בפרק הראשון של העונה השלישית אנחנו מגלים אותה בהיריון. זה לא יכול לקרות במצב רגיל, אבל יש איזה נבואה והילד שלהם יוצא אנושי. דרלה מתאבדת כדי שהילד יחיה. עכשיו יש איזה רשע ששם לעצמו מטרה להרוס את אנג´ל בעבר, ואיזה שד עזר לו להביא את עצמו לזמן הזה. קוראים לו הולטס, והוא חוטף את הבן של אנג´ל - קונור, למימד אחר בו הזמן עובר יותר מהר. קונור גדל ואחרי כמה פרקים חוזר בגיל 18 בערך. יש כל מיני סיפורים בפנים, ומה שקורה אח"כ גם מעניין.

talrv

New member
אוקיי..

ספויילרים גדולים לעונה שלישית אנג´ל!!! נכון שאנג´ל שכב עם דרלה בעונה השנייה? אז בפרק הראשון של העונה השלישית אנחנו מגלים אותה בהיריון. זה לא יכול לקרות במצב רגיל, אבל יש איזה נבואה והילד שלהם יוצא אנושי. דרלה מתאבדת כדי שהילד יחיה. עכשיו יש איזה רשע ששם לעצמו מטרה להרוס את אנג´ל בעבר, ואיזה שד עזר לו להביא את עצמו לזמן הזה. קוראים לו הולטס, והוא חוטף את הבן של אנג´ל - קונור, למימד אחר בו הזמן עובר יותר מהר. קונור גדל ואחרי כמה פרקים חוזר בגיל 18 בערך. יש כל מיני סיפורים בפנים, ומה שקורה אח"כ גם מעניין.

יערה5

New member
אנג´ל ../images/Emo58.gif3

ואיך זה שקורדיליה וקונור ביחד? קורדיליה גדולה מקונור בהרבה!

talrv

New member
ספוילר אנג´ל 4 למעלה!!

יש הבדל בין העונות..
אנג´ל 4 תקראי את ההודעה טוב.. היא שכבה איתו, הוא דלוק עליה, היא לא רוצה שהם יהיו ביחד. וקורדי בת 22-23, וקונור בן 18-19. לא כל כך הפרשים... זה פשוט נראה כך כי כאריזמה בת 32.

למעלה