שאלה לנין ג´יטסו יש פירוש? מהו?
ס סלבו לוי New member 23/1/03 #4 לזה אתה קורא זחילות? חכה שתגיע שתתחיל טירונות (צנחנים ), ומרוב זחילות על קוצים כבר לא יהיה לך איכפת מכלום
לזה אתה קורא זחילות? חכה שתגיע שתתחיל טירונות (צנחנים ), ומרוב זחילות על קוצים כבר לא יהיה לך איכפת מכלום
F frodo1 New member 24/1/03 #7 שאלתי את המאסטר שלי והוא אמר לי שנין זה איש וג´יטסו זה דרך אז הפירוש של נין ג´יטסו הוא הדרך להיות בן-אדם או משהו כזה.
שאלתי את המאסטר שלי והוא אמר לי שנין זה איש וג´יטסו זה דרך אז הפירוש של נין ג´יטסו הוא הדרך להיות בן-אדם או משהו כזה.
ש שי רגב New member 24/1/03 #8 כנס לאתר של "בוג´ינקאן-ישראל-צפון". המועדון של יעקב חזן. ברשימת המאמרים שי מאמר (שלו) על "נין-ג´יטסו ו- נין-חשמונאים". איזוטרי, מוזר, שונה,קשה, מעניין! הוא מדבר שם, בין היתר, על פירוש השם נין-ג´יטסו.
כנס לאתר של "בוג´ינקאן-ישראל-צפון". המועדון של יעקב חזן. ברשימת המאמרים שי מאמר (שלו) על "נין-ג´יטסו ו- נין-חשמונאים". איזוטרי, מוזר, שונה,קשה, מעניין! הוא מדבר שם, בין היתר, על פירוש השם נין-ג´יטסו.
ש שי רגב New member 24/1/03 #10 בבקשה... http://www.bujinkan.co.il אגב, אתה תלמיד של מריו? ("משה בן-אברהם", אם אני לא טועה...?)