שאלה

זה מאוד תלוי אין חוקים בדברים האלה

יש כאלו שנכנסו מייד עם הפסקת הגלולות יש כאלו שלקח להם זמן בשורה התחתונה אין חוקים

דפי26

New member
כמו שליאת אומרת אין כללים

למרות שיש כאלה שרוצות "להתנקות"אבל הרופא דשלי אמר שממש אין צורך

שמופית

New member
גם הרופא שלי אמר שאין צורך

לתת לגוף להתנקות... לקח לנו בערך 6 חודשים להיכנס להריון

blessed

New member
דווקא לי אמרו אחרת

אנח מקווה שאני זוכרת נכון אבל לי הרופאה שלי אמרה לי שאם נכנסים להריון מיד אחרי הגלולות זה מגדיל את הסיכון להריון מרובה עוברים.

נופר30

New member
הכל תלוי בגוף שלך

גם אם הכל בסדר ונהדר עדיין יש סיכוי רק של 10 אחוז להיקלט אצלי לקח בצ´יק יש כאלה שלוקח להן יותר זמן בנושא הריונות מרובי הריון הסיכוי גדל בגלל כמות ההורמונים הגדולה בגוף אין צורך להתנקות יותר כמו שאין יותר צורך לעשות כל כמה חודשים הפסקה

fila

New member
לי אמרו שצריך להתנקות

משהו כמו חודשיים, אבל זה ממש אינדיבידואלי לכל אחת בת דודה שלי נקלטה מייד כשהפסיקה גלולות אני לא נקלטתי יותר משנה........

יעלי2

New member
אני יודעת מחברה שיש סיכוי מאוד

טוב להיקלט כשמפסיקים גלולות, ובגלל מינון ההורמונים הנמוך, אין צורך להתנקות כבעבר.

poogi27

New member
כל החברות שלי

נכנסו להריון על הניסיון הראשון. רק לי יהיו כנראה בעיות.....

dorlim

New member
פוגי, בלי מחשבות שליליות בבקשה

כי זה אחד הגורמים היותר חזקים בבעיות בכניסה להריון תחשבי חיובית
ובהצלחה

poogi27

New member
אני רק אומרת את מה שאני כבר

יודעת.. אני אצטרך טיפול הורמונלי.

דפי26

New member
איזה שטויות,מה פתאום בעיות?

עם המצב פה בפורום אני ישנה היום בחדר אחר,נראה לי שאני אכנס להריון רק מלהסתכל עליו
חוץ מזה הריון מרבה עוברים.....מ.....נתתן לי נקודה למחשבה.אולי מיד אחרייה הגלולות אני אנסה ,אכנס להריון,יצאו תאום ותאומה וככה הרגנו 2 ציפורים במכה(וגם את האמא)

השולצים

New member
אני נקלטתי אחרי חודש אחד

כלומר קיבלתי מחזור אחד בלי גלולות ואז נקלטתי. בעיקרון לא חייבים להתנקות לפני אבל לפי מה שהבנתי אחרי הפסקת גלולות בד"כ הגוף מפצה את עצמו על התקופה שבה הוא לא בייץ ולכן ברוב המקרים מבייץ יותר מבייצית אחת ואז הסיכוי להריון מרובה עוברים גדל. לפעמים זה קורה לא רק במחזור הראשון אלה במספר מחזורים ולכן בד"כ מחכים 3 חודשים לפני שמתחילים לנסות. מבחינה רפואית אין כל מניעה להיכנס להריון מייד לאחר הפסקת הגלולות.

yoyo10

New member
זה באמת תלוי בכל גוף

חברה אחת שלי הצלחיה משקרא בניסיון הראשון חברה אחרת אחרי 3 חודשים. עד שלא מנסים לא יודעים

Hadar p

New member
הרופא שלי גם אמר שהיום כבר לא צריך

3 חודשי התנקות. ושמעתי שהריון יכול להקלט מהר אחרי הפסקת גלולות ויש סיכוי להריון מרובה עוברים.

תשובה רשמית מד"ר גבר - מידית !

כל המחקרים נכון להיום מראים שאין דבר כזה תקופת התנקות. זה לא אומר שהמחזור מיד חוזר לאיך שהוא היה קודם - אבל מבחינת ביוץ וסיכויי כניסה להריון, אין שום מניעה להיכנס מיד להריון - הגוף מוכן לזה נפשית... כמובן שהנחה שאין בעיות אחרות. אז התשובה הרשמית היא שעקרונית (מבחינת גלולות) את יכולה להיכנס להריון מיד אחרי שהפסקת אותן. והערה אישית - אני מכירה לפחות שתי בנות שזה בדיוק מה שקרה להן - אמרו טוב נפסיק יקח לנו במילא כמה חודשים להיקלט, ותוך פחות מחודש שתיהן היו בהריון. אחת אמא לילדה מקסימה בת 3 והשנייה עדיין בהריון.

למעלה