שאלה-

kiticat

New member
שאלה-

אחותי הצוציקית, בת 13 מיום שבת (ממש צוציקית, כמעט בגובה שלי ויותר מפותחת ממני!), היא קיבלה מאימא שלי מעין הקדמה כזו- קרדיגן בצבע בז´ כהה, מרנואר (2 ב1, אני קיבלתי מעיל בצבע לבן מלוכלך ארוך!!! אני 175, כך שזה אחלה!), ועכשיו אימא שלי אומרת שהיא יכולה לקבל מה שהיא רוצה רק שתחליט- ובנוסף יש לה כסף מסבים שלנו. אני קונה לה תיק כנראה- ורציתי לשאול לדעתכם- מה היא יכולה לקנות, לא בהכרח בגדים- שהיא תאהב? היא תקבל הכל- אבל יש דברים שהיא יותר תתלהב מהם. אגב- היא לא בדיוק לובשת מכנסיים- מקסימום דגמ"חים, כך ש.... וכסף היא לא צריכה- היא רוצה ממש מתנה.....

kiticat

New member
יש לה מספיק בלאגן.

זה לא כל כך מעניין אותה. אני ממש רוצה משהו מקורי. הייתי קונה לה סט יפה של תחתון וחזייה- אבל היא דווקא מתביישת במה שיש לה- אני אישית הייתי הורגת בשביל זה....

lizaliz

New member
אמ...

אולי... בובת פרווה? זה חמוד, וכולם אוהבים את זה..

kiticat

New member
אני ממש רציתי יותר בכייון

של פחות לחדר- יותר בשבילה. היא בדיוק בגיל הזה שקולטת שלבגדים יש יותר שימוש מאשר חימום בקיץ...

crembo girl

New member
מה עם...

איפור? איזו ערכת איפור חמודה? היא מתאפרת או שזה די מיותר? אם לא.. רמזת בעדינות שהיא מתחילה לאהוב בגדיםאז בטח תמצאי בפרנזי או יופ איזו חולצה אוסווטשרט יפה במחיר די נוח... לאו דווקא פרנזי ויופ..! מקווה שעזרתי...

lala182

New member
מה עם-

פיג´מת סאטן יפה כזאת... ובאמת תחשבי על הסט תחתונים וחזיה... אמרת שהיא לובשת יותר חצאיות אז חצאית (אולי ג´ינס או קורדרוי) יפה... נעליים יפות תכשיט כלשהו... ומזלטוב

kiticat

New member
אחותי

מתביישת בחזה שלה, ולא אוהבת דברים שמזכירים לה יותר מידי שהיא אישה. התחלתי לחשוב על נעלים.... ולגבי איפור- אין סיכוי. היא כולה בת 13, ובבית שלנו בנות 13 ממש לא נוגעות באיפור (אני נגעתי במבריק לשפתיים בפעם הראשונה בגיל 15.... ואני תמיד הייתי זו שצובעת א תעצמה באיפור של אימא...)

למעלה