שאלה משהו יכול לעזור לי ולענות לי על השאלה הבאה: כמה מנדטים היו לשינוי בכנסת היוצאת?
O oradirektor New member 11/1/03 #1 שאלה משהו יכול לעזור לי ולענות לי על השאלה הבאה: כמה מנדטים היו לשינוי בכנסת היוצאת?
N NetGangsta New member 11/1/03 #3 6 מנדטים אומי לפיד יוסף פריצקי ויקטור בריילובסקי יהודית נאות אברהם פורז ומודי זנדברג
א איפכא מיoתברא New member 11/1/03 #4 ../images/Emo41.gifתכף יבוא סילבן/טוען רב/בר בי רב ויעיר לך על כך שקוראים לו טומי לפיד ולא אומי לפיד.
../images/Emo41.gifתכף יבוא סילבן/טוען רב/בר בי רב ויעיר לך על כך שקוראים לו טומי לפיד ולא אומי לפיד.
N NetGangsta New member 11/1/03 #7 לא רוצה! אני רוצה לקרוא לו אומי! ואם אני מעריץ שלו אני אגיד שהוא אלוהים. ואז זה יצא אומי גאד. באנגלית:Oh my god! פיייייי.... אני כזה טמבל שזה פשוט מדהים!
לא רוצה! אני רוצה לקרוא לו אומי! ואם אני מעריץ שלו אני אגיד שהוא אלוהים. ואז זה יצא אומי גאד. באנגלית:Oh my god! פיייייי.... אני כזה טמבל שזה פשוט מדהים!
R ronen1981 New member 11/1/03 #5 הסדר הנכון. 1)יוסף טומי לפיד 2)אברהם פורז. 3)יהודית נאות. 4)יוסף פריצקי. 5)אליעזר זנדברג 6)ויקטור בריילובסקי.
הסדר הנכון. 1)יוסף טומי לפיד 2)אברהם פורז. 3)יהודית נאות. 4)יוסף פריצקי. 5)אליעזר זנדברג 6)ויקטור בריילובסקי.