שמישהו יבסיר לי (ומישהו רציני) מי זה איש הקבלה ומה הקשר שלו לפורום ראו תמונה מצורפת
T thug4life New member 12/1/03 #20 שמישהו יבסיר לי (ומישהו רציני) מי זה איש הקבלה ומה הקשר שלו לפורום ראו תמונה מצורפת
T thug4life New member 12/1/03 #22 טוב ועכשיו למנהלים מי הוא איש הקבלה? מה הקשר שלו לפורום, (אם יש כזה) ולמה??? מה כל הקשר של ה"קבלה" לפורום?
טוב ועכשיו למנהלים מי הוא איש הקבלה? מה הקשר שלו לפורום, (אם יש כזה) ולמה??? מה כל הקשר של ה"קבלה" לפורום?
B Big 7 New member 12/1/03 #24 בואנה אתה באמת מוזר איש הקבלה זה מנהל הפורום(השני) אתה משלם לו 650 שקל ועושה טקס מוזר ואז תהיה חבר פעיל בפורום.
בואנה אתה באמת מוזר איש הקבלה זה מנהל הפורום(השני) אתה משלם לו 650 שקל ועושה טקס מוזר ואז תהיה חבר פעיל בפורום.
R rockninja New member 12/1/03 #29 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה ניסים מהמכולת!!! ידעתי שהוא ביים את המוות שלו!!! יששששששששששששששששששששששש יהיה עוד דיסקקקקקקקקקקקקקקקקקק
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה ניסים מהמכולת!!! ידעתי שהוא ביים את המוות שלו!!! יששששששששששששששששששששששש יהיה עוד דיסקקקקקקקקקקקקקקקקקק