שאלה...

שאלה...

קיבלתי אתמול מחבר הופעה של פרל ג´ם שנקראת All night thing. יש שם שירים רק מטן אז אני מניח שהיא די ישנה, בכל אופן - מישהו יודע קצת יותר פרטים? מתי היא התקיימה? איפה וכו´... תודה

tinderstick

New member
אתה בטוח...

שזה השם מאחר ואני מכיר את הלהקה מצויין לא מוכר לי שם כזה

האמת היא שגם אני

לא שמעתי על ההופעה הזו אף פעם אבל אותו אדם שנתן לי אותה מכיר את הלהקה ממש טוב והוא מתעקש שזה השם...

Jezebel Woman

New member
תקשיב חבוב.. ../images/Emo98.gif

אין להופעות שמות. לא משנה מה אנשים יגידו לך. תאמין לי. יש לי מללללללללא בוטלגים (לא החוקיים) ויש מליון שמות מטומטמים. ואין קשר. בכל מקרה הכותרת- all night thing זה שם של שיר מ-temple of the dog ואין קשר!!! פרל ג´אם לא ניגנו את זה אף פעם. אולי יש שם דמו של טמפל. זה קיים. יש לי את זה. אבל זה לא נחשב "פרל ג´אם". בכל מקרה. תכתוב את רשימת השירים ואני אגיד לך מה זה. יש מידע ב- www.fivehorizons.com יש את ה-concert chronology שמתעדת את כלללל ההופעות של פרל ג´אם אי-פעם. ועכשיו לפעמים האתר לא עובד. אבל יש לי את הרוב מודפס. יאללה לעבודה.

Jezebel Woman

New member
זה לא אומר הרבה- זה בוטלג וזה אומר

שזה יכול להיות כלמיני דברים. אם תגיד לי את סדר השירים והכל אז יש סיכוי שנאתר את זה. אבל ממציאים לבוטלגים כלמיני שמות. אין קשר בין השם להופעה עצמה. ויכולים להיות כמה שמות לאותה הופעה,,, תגיד את הסדר של השירים בקיצר...ואיזה משהו מאפיין... יאללה צ´או ג´ז

רשימת השירים...

Hunger strike/black state of love and trust once porch oceans even flow why go jeremy deep alive זהו, הדבר היחיד שאפשר לומר מיוחד בהופעה הוא הטראק הראשון אותו אדי פותח בשירה של הבית הראשון של H.S. ואח"כ הם ממשיכים כרגיל לבלק.

Jezebel Woman

New member
טוב, אני אבדוק וזה יקח זמן.

יש לי הרגשה חזקה בגלל סדר השירים שזהו אוסף ולא הופעה רציפה. ייתכן? זה נשמע רציף? יש דיבורים בין השירים שמתקשרים זה לזה? בכל מקרה. אני אבדוק. זה נראה כמו 1992. את האנגר סטרייק ניגנו בהולנד 1992. ואולי עוד פעם אחת. וזו לא נראת לי ההופעה הזו. ולכן זה נראה לי כאוסף. אבל אני אבדוק את הנושא. ג´ז

ההופעה דווקא כן רציפה..

יש כמה קטעים שאדי מדבר ומציג לקהל את השיר שאחריו וכו´... בקשר להאנגר סטרייק - הם לא מנגנים את השיר - אדי פשוט שר את הבית הראשון ואז אומר משהו כמו - HOW ´BOUT THAT MISTER CORNELL? I WOULD LIKE TO DEDICATE YOU THIS ONE ואז הם נכנסים לתוך בלאק. עוד משהו ששכחתי להזכיר - בדיפ אדי שר מילים שונות כמעט לגמרי.

Jezebel Woman

New member
וואלה. נשמע דיי טוב! אפשר את זה גם?

אולי תיצור איתי קשר כבר במייל ולא רק דרך הפורום? כבר ביקשתי ממך בעבר ולא זכור לי שזה קרה... או שאני סנילית. ה גם קורה לי. [email protected] ג´ז

star lili

New member
אחרי Hunger Strike..

אדי אומר לקהל משהו כמו: I cant wait to tell Chris about this. jesus ? כי אם כן, נראה לי שאני מכירה את זה

tinderstick

New member
דרך אגב

HUNGER STRIKE גם שייך ל TEMPLE OF THE DOG ודרך אגב אתה בטח יודע שיצאו המון הופעות שלהם במכה אחת מעל שלושים הופעות

למעלה