כמה הצעות
ראשית, מומלץ לבקש מההורים ללכת לתזונאי כדי להתיעץ. לתזונאי מומלץ להגיע מוכנים מבחינת ידע, כי לא תמיד התזונאי מודע למאפינים השונים של תזונה טבעונית. בנושא המידע יוכלו לעזור לך כאן בפורום, ואת מוזמנת גם לקרוא קצת במאמרים (קטגורית תזונה-בדיוק עלה מאמר חדש ומקיף של דורון-מומלץ!). אם תראי רצינות בהתיעצות עם תזונאי, אני בטוחה שזה כבר יעזור להרגיע את ההורים שלך, וגם יאפשר להם לקבל עוד מידע על תזונה טבעונית. בכלל, רצינות ומידע זה חלק חשוב בענין. בידקי מהן החששות של ההורים שלך, וחפשי תשובות עבורם לכל אותם נושאים. יתכן, כמובן, שזה לא יעזור. במקרה כזה את יכולה למרוד ולהתעמת איתם (שזה לא תמיד מומלץ, ולא נעים...), את יכולה לוותר (שזה גם לא נעים כל כך...) ואת יכולה לנסות להגיע איתם לפשרה. למשל-לעבור לטבעונות בהדרגה, ולהתחיב לבדיקות דם כדי להראות שאת שומרת על תזונה נכונה (אם את צמחונית כל כך הרבה זמן, אני מניחה שאת גם ככה עושה בדיקות מדי פעם). את מוזמנת גם לקרוא את המאמרים "אמא אבא, מהיום אני לא אוכלת בשר" ו"שלום בית סביב השולחן", שניהם נמצאים במאמרים בקטגורית מידע שימושי, בתקוה שהם באמת יהיו לך שימושיים... בכל מקרה, בהצלחה, נטע