שאלה

Weird Eyal

New member
שאלה

היום חזרו הטפסים שמלאתי למשמר אזרחי וכתוב שם שאין לי שום ר"פ אבל אני לא מאושר להתנדבות... יכול להיות בגלל שהם יודעים שאני לא מוכן לשאת נשק?

BoSco

New member
תיגש ל....

מב"ס ותשאל או למישהו שאחראי על זה

Weird Eyal

New member
מפקד הבסיס

אמר לי שהוא יגיש מזכר למפקד הרובע על העניין אבל הוא לא בטוח שיענו לו אמר לי שהוא אישית לא יכול לברר לבד למה..רק המפקד רובע....

BoSco

New member
אז תחכה לתשובה ממפקד הרובע או ש...

תיצור איתו קשר בעצמך...

מתנדב

New member
יתכן שישנם סיבות אחרות, שלא אושרת..

עצתי אליך גש לרמק"מ, ושאל אותו את פשר הסיבה שלא אושרת, לא תמיד תוכל לקבל תשובה או אפילו הרמק"מ לא תמיד מקבל תשובה, הסיבות הן שמורות במטא"ר, היכן שבודקים את הר"פ, ולא תמיד הם מגלים את הסיבה כשאזרח רוצה להתנדב ולא מאושר, לפעמים הם שומרים את הסיבה לעצמם, וזו זכותם... אתה תגש לרמק"מ, ואפילו אם תצטרך להגיע למפקד המחוז, אך קח בחשבון שלא תמיד תתקבל תשובה...

מתנדב

New member
מטא"ר = מטה ארצי...

רמק"מ - אינני זוכר במדוייק את הר"ת, אך הוא אחראי על המשא"ז באותה עיר שהנך גר, בכל עיר ועיר יש מפקד בסיס שאחראי על בסיס מסויים, ומעליו יש את הרמק"מ, שהוא אחראי על כל המפקדי בסיסים, ועל כל בעיות המשא"ז בכלל באותה עיר, והוא יושב בבסיס הראשי....

sabal1

New member
אין יותר מידי סיבות...

אם אין לך ר.פ. פעיל אז: 1. או שהיית בחקירה פעם ויש לך בתיק איזו הערה. 2. או שיש עליך "מודיעין" 3. או שיש לך תיק במחלקה לבריאות הנפש במשרד הבריאות. חוץ מהסיבות האלו אין יותר מידי סיבות אחרות, בכל מקרה אל תצפה יותר מידי לקבל תשובה (לא מלאה בכל מקרה).

מתנדב

New member
sabal1....

הוא זה מה שאמרתי, שהוא לא יצפה לקבל תשובה במלואה, אם בכלל תתקבל תשובה... אבל מה שנותר לי באמת לאחל לו, זו בהצלחה שהוא יצליח...

Weird Eyal

New member
יש לי

תיק בבריאות הנפש אבל פעם שעברה כשהתנדבתי שנה וחצי גם היה ..... זה לא מה שהפריע להם פשוט לא נשאתי נשק...... זה לא שאני חולה נפש.....פשוט הייתה תקופה ארוכה של דיכאון..... בוא נאמר שאם הם לא יסכימו שאני אתנדב אצלם אז לדעתי רק הם מפסידים

שלום30

New member
קריטריונים משתנים

יתכן ובעבר הסעיף של ברה"ן לא הפריע וכיום הוא נחשב להפרעה להתנדבות. רצוי שתיגש למב"ס שלך בקש ממנו שיתוף פעולה, ככה תוכל להגיע לבכירים בנושא שאולי יסכימו להכניס אותך לאחר ועדה או לאחר שיתרשמו משיחה ארוכה איתך.

Weird Eyal

New member
תודה

אני דיברתי עם המב"ס והוא ידבר עם מפקד הרובע..... כשהתנדבתי בעבר הייתי קטין והיה לי מותר לצאת רק פעמיים בחודש והמפקדת שהייתה לי באותו הזמן השיגה לי אישור מהמפכ"ל לצאת יום יום לסיורים..... כרטיס המתנדב שלי שבו רשמו את הסיורים שיצאתי היה מלא בשביל כמה שנים כבר....... מקסימום לא ירצו אותי אז באסה להם כי אני אחד שמשקיע כל מה שאני יכול.....

sabal1

New member
אם אתה כל כך רוצה

להתנדב, יש דבר שנקרא וועדת חריגים (מורכב מכל מיני קציני משטרה), תעביר דרך ק. אק"מ בקשה, מקסימום תבקש לפעול אפילו בעבודות מנהלה, רק כך בחשבון שתנאי ראשוני לאישור הוועדה זה המלצה חיובית של ק. אק"מ, אם הוא נגד חבל על הזמן שלך.

למעלה