שאלה...

lizard

New member
שאלה...

אני שוקל לקנות יכטה (מחיאות כפיים בבקשה
) הבעיה היא שהיא במצב ממש אבל ממש רע. תמונות של הגוף אפשר לראות פה. מה הרושם הראשוני שלכם (חוץ מללכת ולהקיא ?) תודה מיכה

hleluya

New member
תשובה

בספינות ברזל, אין להתרשם רק מהנראה לעין חייבים לבדוק את עובי הגוף באמצעות מכשיר אולטרסאונד מיוחד. כך תתבהר לך התמונה. בהצלחה

אדם99

New member
מצב הגוף הוא אינדיקציה ליתר

המערכות בספינה, אם היא במצב תת-תחזוקה כה חמור לא הייתי ממליץ לך לקנות אותה או אפילו לקבל אותה במתנה, המשמעות מבחינתך היא שתיאלץ לבנות אותה מחדש, הכל כולל מערכת חשמל צנרת, מנוע משאבות. כל זה יעלה לך יותר מלקנות סירה כמעט חדשה (שלא לדבר על זה שבמקום להפליג תהיה עסוק בלתקן כל הזמן). המלצתי עזוב את זה, אל תקנה (sorry).

lizard

New member
טוב לצערי התברר לי שאין לי דרך לממן

טוב עוד חלום שיתגשם אחר כך.... סבבה
מיכה

lizard

New member
תודה ../images/Emo13.gif

האמת, דווקא הפנים מצא חן בעיני,כמובן שהוא היה די ג´יפה אבל עדיין היה נחמד. בכל מקרה, ספרו לי שאפשר להביא גופים מטורקיה במחיר ממש זול. אז אם אני כבר העשה משהו בסגנון אז אני אביא לי גוף כזה,אשים אותו אצלי בחצר ובמשך כמה שנים העבוד עליו (פנים וכדומה). יש משהו מאוד רומנטי ומעניין (לדעתי) בבנייה עצמית של יכטה.

אדם99

New member
זה פתרון מצוין, ../images/Emo45.gif

תשתדל שהגוף יהיה מפיברגלס ובלי אוסמוזיס, החומר הזה דורש הכי פחות טיפול. תורכיה זה באמת המקום לקנות סירות וגופים, המחירים עכשיו מצוינים, קח בחשבון שתאלץ לשלם מע"מ על הסירה כדי להשאיר אותה בארץ.

arik2000

New member
הדבר היחיד שלא אמרת

זה המחיר עבור הכלי. אולי שווה להשקיע בו ,תיקוני גוף ליאכטה ממתכת לא מסובכים. וחשוב גם מה מצב היאכטה כללית ,כי מצב הגוף הוא הזנחה בטיפול. קשה להעריך על רגל אחת כדאעות ללא פרטים נוספים

lizard

New member
המחיר לא נקבע אבל בסביבות ה

4000 דולר. לתקן יעלה בסביבות ה20 אלף דולר הכול (כלומר עד לכושר שייט...) בכל מקרה אין לי כסף לזה עכשיו. חוץ מזה אם הייתי כן קונה ומתקן אז הייתי מביא רתך מקצועי מטורקיה (יתרונות של 10 שבועות באוניה..מכירים אנשים
) אבל זה לצערי לא אקטואלי יותר,אולי אולי אם יהי לי מזל אז בעוד חצי שנה שנה אני אוכל לגייס סכום לקניית היכטה.

בת ים

New member
אגב, אריק

החבר המשותף שלנו רצה לקנות אותה לאבא שלו שמתעסק בעבודות מתכת. למטרות תרפיה...זה נראה לי ממש מתאים.

arik2000

New member
אין ספק

שאבא שלו מפסיק מוכשר בשביל לשפץ את גוף המתכת טוב. אם יתר הדברים אולי גם. וזה פתרון מצויין בשביל התרפיה וגם בשביל מנוחת הנפש שלו(הבן). ומבין יבין....

למעלה